Survivor: Αγανακτισμένη η Φαίη Σκορδά από το σχέδιο των Διασήμων για τον Αγγελόπουλο – «Καρφώνει» Βαλαβάνη

Survivor

«Αυτή, προφανώς, θέλει να κάνει πράγματα μαζί του, αυτός την έγραψε και σου λέει είναι αρχηγικός γιατί έφτιαξε τα πιτάκια».

Οι χθεσινές εξελίξεις στο Survivor προβλημάτισαν την παρέα στο Πρωινό. Αρχικό θέμα συζήτησης ήταν η ενόχληση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και οι δήθεν δικαιολογίες, επειδή ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοίμασε μόνος του τα πιτάκια. Η Φαίη Σκορδά την «κάρφωσε» κανονικότατα:

[dfp_ads id=236982]

«Κορίτσια, μεταξύ μας, δε νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα, η οποία δεν θα θέλει να ξυπνάει και να έχει έτοιμο το όποιο πρωινό. Ακόμα και τα πιτάκια με το σκέτο αλεύρι και το νερό! Αν θέλεις να προσφέρεις το έχεις στο μυαλό σου και ξυπνάς νωρίς να κάνεις κι εσύ κάτι για τους φίλους σου. Αν θες να ανταποδώσεις πάντα υπάρχει τρόπος να βρεις κάτι να κάνεις μέσα στην ημέρα. Θα μπορούσε να σηκωθεί πιο νωρίς».

«Άλλο είναι το θέμα τώρα, δεν κατάλαβες; Βρήκε τώρα έναν λόγο να του την πει…», είπε χαμογελώντας πονηρά ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε και τη συνέχεια: «Την Ευρυδίκη την πείραξε ότι ήθελε να κάνουν τα πιτάκια μαζί. Αυτή, προφανώς, θέλει να κάνει πράγματα μαζί του, αυτός την έγραψε και σου λέει είναι αρχηγικός γιατί έφτιαξε τα πιτάκια».

Όταν η συζήτηση έφτασε στην αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα και η Φαίη Σκορδά άκουσε ότι τον έδιωξαν οι Διάσημοι για να εκδικηθούν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, βγήκε από τα ρούχα της: «Το έκαναν επίτηδες για τον Ντάνο για να του σπάσουν τα νεύρα; Έμεινε μόνο του το αγόρι στην ομάδα; Να μην τους ξανακάνει πιτάκια»!