Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό!

Σκληρός αγώνας ανάμεσα στους δύο φιναλίστ του symbol game!

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η νικήτρια του symbol game και η παίκτρια που περνά κατευθείαν στην τελική τετράδα του Survivor! Η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε διαγωνιζόμενη απέναντι στον Ηλία Γκοτση και έπειτα από άπειρες διαδρομές στις οποίες απομνημόνευσε τα σύμβολα του πίνακα να κερδίσει με 5-2 τον συμπαίκτη της και να κερδίσει την πρώτη θέση στον ημιτελικό που θα γίνει στην Ελλάδα και από τον οποίο μας χωρίζουν μόλις 15 μέρες.

Τι έγινε στο symbol game;

Οι παίκτες που είχαν παραμείνει στο Survivor έδωσαν μάχη στον ημιτελικό και τελικό του symbol  game για να διεκδικήσουν  τη μία θέση που οδηγεί στην τετράδα του ημιτελικού.

[dfp_ads id=236982]

Στον ημιτελικό του  symbol game, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε όλους τους  παίκτες για τις «ζωές» που έχει ο καθένας στο παιχνίδι, ενώ ανακοίνωσε πως ο Νικόλας Αγόρου και ο Πάνος Θεοδώρου δεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν λόγω ιατρικών θεμάτων. Δύο παίκτες, ένας άντρας και μία γυναίκα είχαν τη δυνατότητα να περάσουν στον τελικό symbol game και αυτοί ήταν ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα. Εκεί τους περίμενε ο Σάκη Τανιμανίδη που έδωσε τις οδηγίες στο τελευταίο παιχνίδι που η μνήμη έπαιξε κύριο ρόλο. Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει και να περάσει στους τέσσερις φιναλίστ του Survivor!

Η Κατερίνα επικράτησε κερδίζοντας μία από τις 4 θέσεις του τελικού 💣💥💣 . #SurvivorGR #SkaitvGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!