Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που κέρδισε την πρόκριση στον ημιτελικό

Survivor

Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι Ηλίας Μπόγδανος πάλεψαν για μία θέση στον ημιτελικό του Survivor. Ποιος ήταν ο πρώτος που τα κατάφερε;

Το δεύτερο αγώνισμα κατάταξης έλαβε χώρα απόψε στο Survivor και τρεις ήταν οι παίκτες οι οποίοι πάλεψαν για να διεκδικήσουν μια θέση στον ημιτελικό, που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή.

Στο χθεσινό επεισόδιο και κατά τον πρώτο αγώνα ασυλίας ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θριάμβευσαν, ενώ για τον Γιώργο Κόρομι και τον Ηλία Μπόγδανο τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα και κρίθηκαν πραγματικά στον πόντο. Οι δυο τους έδωσαν σκληρή μάχη για να μπορέσει μόνο ένας να διαγωνιστεί απόψε. Ο παίκτης που είχε την χαμηλότερη επίδοση και τα βρήκε αρκετά σκούρα στον πρώτο αγώνα κατάταξης στο Survivor, ήταν ο Γιώργος Κόρομι. Ο Κόρο δεν διαγωνίστηκε στο αποψινό αγώνισμα κι έτσι έχει πλέον μόνο άλλη μία ευκαιρία για να προσπαθήσει να προκριθεί στον ημιτελικό από το αυριανό αγώνισμα.

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε απόψε ήταν παρόμοια με το πρώτο αγώνισμα κατάταξης αλλά αυτήν την φορά αποτελούνταν από δύο γύρους. Ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι ο Ηλίας Μπόγδανος έπρεπε να συγκεντρώσουν 7 πόντους στον πρώτο γύρο της δοκιμασίας. Εκεί ο Σάκης επικράτησε άνετα και κέρδισε εύκολα τους 7 πόντους ενώ αρκετά αργότερα τους συγκέντρωσε κι ο Ηλίας Μπόγδανος, αφήνοντας εκτός την Μαριαλένα. Σάκης Κατσούλης κι Ηλίας Μπόγδανος μονομάχησαν στον δεύτερο γύρο για την πρόκριση στον ημιτελικό, όπου νικητής αναδείχθηκε πανηγυρικά ο πρώτος, κατατροπώνοντας τον συμπαίκτη του με το απόλυτο σκορ 7-0.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο πρώτος παίκτης που εξασφάλισε την θέση του στον ημιτελικό και δεν θα περάσει από την διαδικασία της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Από τον αυριανό και τελευταίο αγώνα κατάταξης θα προκύψει κι ο δεύτερος παίκτης που θα βρεθεί στον ημιτελικό ενώ οι δύο που θα απομείνουν θα τεθούν στην ετυμηγορία των τηλεθεατών.