Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor

Ποια ομάδα έχασε την δεύτερη ασυλία στο Survivor;

Δεν ξεκίνησαν με το δεξί τα πράγματα για τους Διάσημους στο Survivor καθώς χθες μπορεί να κέρδισαν το πρώτο αγώνισμα για προμήθειες αλλά έχασαν στα κρίσιμα αγωνίσματα για την ασυλία.

Συγκεκριμένα οι Διάσημοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανένα αγώνισμα ασυλίας κι απόψε έπρεπε να ορίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Στην χθεσινή ψηφοφορία τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε ο Βαλάντης, ο οποίος από ότι φάνηκε δεν έπεισε τους συμπαίκτες του για τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα. Στην συνέχεια ο τραγουδιστής έβαλε τα κλάματα καθώς ένιωσε πως έδωσε πράγματα για την ομάδα του ενώ εντύπωση προκάλεσαν κι οι δύο αρνητικές ψήφοι στον Γιωρίκα Πιλίδη, ο οποίος ήταν αρκετά δυνατός στον στίβο μάχης.

Απόψε ακολούθησε το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία κι ήττα βρήκε ξανά τους Διάσημους. Στο Συμβούλιο του Νησιού κατέθεσαν όλοι τις απόψεις τους κι ακολούθησε η ψηφοφορία. Εκεί ο Γιάννης Χατζηγεωργίου κι η Ελισάβετ Σπανού έδωσαν μάχη στήθος με στήθος αλλά τελικά τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε η Ελισάβετ, που είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα.

Η ίδια δήλωσε ότι το περίμενε γιατί δεν έχει δώσει κάποια νίκη στην ομάδα της κι απάντησε εκ νέου για τον λόγο που ψήφισε χθες τον Γιωρίκα.