Survivor: Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor

Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor;

Ο πιο κρίσιμος αγώνας ασυλίας διεξήχθη απόψε στο Survivor, καθώς η ηττημένη ομάδα έριξε στον τάκο όχι δύο αλλά τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, από το πρώτο αγώνισμα ασυλίας την Κυριακή αναδείχθηκε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία ναι μεν δέχθηκε ήρεμα την υποψηφιότητά της, αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε και την δυσαρέσκειά της καθώς θεωρεί ότι δεν είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά από τους Διάσημους. Το χθεσινό αγώνισμα ασυλίας κι η ήττα των Μαχητών στο Survivor έφερε αναταράξεις και στο Συμβούλιο του νησιού εκτοξεύθηκαν πολλές προσβολές.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έχασε τον κρίσιμο τελευταίο πόντο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και να ξεκινήσει μία συζήτηση για τα ματσαρίσματα. Τα βέλη του στράφηκαν κυρίως εναντίον του Ηλία Γκότση με τον τελευταίο να αντιδρά: «Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να σε σώσει, πρέπει να είναι ανοικτό αλλά ο Τάκης δεν θέλει να ανοίξει το μυαλό του. Είναι απόλυτος. Όταν ένας άνθρωπος είναι έτσι, σίγουρα δεν έχεις να πεις πολλά». Από την άλλη ο Τάκης, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, απάντησε: «Έχω το θάρρος να λέω την γνώμη μου χωρίς να κολλώ. Έτρεχα στα κύματα κι ο Ηλίας Γκότσης λιαζόταν κάτω από έναν φοίνικα».

Απόψε οι Διάσημοι ήταν αυτοί που «ήπιαν» το πικρό ποτήρι της ήττας στο Survivor και κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιους θα ψηφίσουν από την ομάδα τους. Αυτοί ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου κι ο Γιώργος Κόρομι, οι οποίοι συγκέντρωσαν έκαστος από τρεις ψήφους.