Survivor – Αδιανόητος χαμός με τον Τάκη Καραγκούνια: «Θα πεις ότι βρίζω σπίτια και μανάδες; Ψεύτη, τιποτένιε!»

Survivor

Ξέφυγε η κατάσταση στο Survivor.

Εκτός ορίων ξέφυγε η κατάσταση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και στον Ηλία Μπόγδανο κατά την διάρκεια του δεύτερου αγωνίσματος για την ασυλία στο Survivor. Οι δυο τους καβγάδισαν άσχημα κι ο Ηλίας Μπόγδανος τον κατηγόρησε ότι έβρισε σπίτια και μανάδες. Ο Τάκης βγήκε εκτός εαυτού ουρλιάζοντας ότι είναι ψεύτης κι ότι ποτέ δεν έχει κάνει τέτοιο.

Η ένταση ξεκίνησε από ένα σχόλιο που άκουσε ο Ηλίας από τον Τάκη και πήγε να του ζητήσει τα ρέστα. «Σε παρακαλώ πολύ μην με ξαναπλησιάσεις» είπε ο Τάκης όταν τον πλησίασε o συμπαίκτης του στο Survivor: «Αν με ξαναβρίσεις, όπως έχεις κάνει τρεις φορές, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πλακωθεί με όλους τους παίκτες. Ε κάτσε με όλους έχει τσακωθεί. Βρίζει σπίτια στον Μπάρτζη και σπίτια και μανάδες σε εμένα. Γαμ…ου μου λέει και κάνει κ…οδάχτυλα. Βρίζει μανάδες, θεούς και δαίμονες. Ε δεν γίνεται να το κάνει συνεχώς.»

Τι ήταν να ακούσει τα σχόλια ο Τάκης Καραγκούνιας, άλλαξε η όψη του κι έγινε ταύρος εν υαλοπωλείω: «Πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα; Καλά σου έκανε ο Παππάς. Πότε ρε ψεύτη σου έβρισα το σπίτι και την μάνα; Μιλήστε παιδιά! Πότε το έκανα αυτό ρε ψεύτη; Κάνεις εντυπώσεις στην κάμερα παλιοψεύτη; Ψεύτη! Τιποτένιε! Που θα πεις ότι βρίζω σπίτια και μανάδες. Μίλα Ασημακόπουλε έχω βρίσει; Ναι, θα ρωτήσεις τον φίλο σου τον Μπάρτζη τον ψεύτη. Ρε δεν ντρέπεστε λίγο; Απομακρύνετε τον Μπόγδανο που μου την πέφτει. Εγώ είμαι στην ομάδα μου και με βρίζει και λέει ψέματα. Δεν έχω βρίσει μάνα ποτέ γιατί σέβομαι! Αυτός δεν σέβεται τίποτα! Ούτε τον θείο του τον συγχωρεμένο που ήταν φίλος μου. Δεν σέβεται τίποτα. Ψεύτη!»

Ένταση άνευ προηγουμένου στο Survivor.