Survivor: “Αδειάζουν” τη Χατζίδου για τη “σφαλιάρα” στη Σπυροπούλου!

Survivor

«Η Ελένη το έχει πάρει πολύ σοβαρά. Την είχαμε δει στην αρχή με τα αστεία της, τον αυθορμητισμό της… Τώρα είναι λες και κατεβαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Συζήτηση για το επεισόδιο μεταξύ Χατζίδου – Σπυροπούλου έκαναν στο Survivor Πανόραμα. Οι οικοδεσπότες της εκπομπής “άδειασαν” την τραγουδίστρια για την ατάκα “θα φας σφαλιάρα” που είπε στην παρουσιάστρια.

[dfp_ads id=236982]

«Η Ελένη το έχει πάρει πολύ σοβαρά. Την είχαμε δει στην αρχή με τα αστεία της, τον αυθορμητισμό της… Τώρα είναι λες και κατεβαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συμφωνώ με την Κωνσταντίνα … Δεν μπορείς να λες σε έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζεις ότι θα σου δώσω σφαλιάρα», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αρπάχτηκαν Χατζίδου – Σπυροπούλου! «Θα φας σφαλιάρα» – «Να τα λες και στην κάμερα άμα σε παίρνει»

«Η Ελένη και η Κωνσταντίνα νόμιζαν ότι δεν τους έπαιρνε η κάμερα, αλλά τους έπαιρνε. Η αντίδραση της Ελένης ήταν αυθόρμητη και συμφωνώ με αυτό που είπε η Κωνσταντίνα. Έχουν γίνει πολλά… Η ατάκα “θα φας σφαλιάρα” είναι χοντρή», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Απίστευτο σχόλιο από Ναταλία Γερμανού για Σπυροπούλου – Χατζίδου!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πρόσθεσε από την πλευρά της: «Η ατάκα “θα φας σφαλιάρα” είναι πολύ έντονη. Δεν της τράβηξε τα μαλλιά για να την ξεμαλλιάσει, την χάιδεψε στην πραγματικότητα. Νομίζω πως οτιδήποτε κι αν γινόταν, αυτή η ατάκα είναι υπερβολική».

Δείτε όλη τη συζήτηση που έγινε στο Survivor Πανόραμα…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!