Survivor: «Αχ ρε Στάθη σε φάγανε»

Survivor

Survivor: "Ότι είχε δίκιο για το τι γίνεται εδώ μέσα, που ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, είχε δίκιο. Ο θάνατός σου η ζωή μου».

Ο Στάθης Σχίζας πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor και τα πηγαδάκια ανάμεσα στους παίκτες σχηματίστηκαν για να σχολιάσουν αυτήν την αναπάντεχη εξέλιξη.

«Αχ ρε Στάθη σε φάγανε. Το περιμένατε; Εγώ τον έβλεπα ότι ήταν λίγο σκεπτικός στον αγώνα, σκυθρωπός» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor. «Ότι είχε δίκιο για το τι γίνεται εδώ μέσα, που ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, είχε δίκιο. Ο θάνατός σου η ζωή μου» σχολίασε ο Νικόλας Αγόρου για όσα συμβαίνουν μέσα στο παιχνίδι. Από την άλλη η Τζο Μαριδάκη ανέφερε ότι όσα είπε, τα έκανε στην ίδια πέρυσι.

«Θεωρώ ότι αυτό ήταν καθαρά μια στρατηγική της Ελευθερίας. Μετέφερε κάποια πράγματα από την έξω ζωή, κάποια πράγματα για τη σχέση του, που είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απ’ ότι ξέρουμε όλοι και κάποια πράγματα δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί. Πιστεύω ότι πραγματικά τον φάγανε» πρόσθεσε ο Ασημακόπουλος για την απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει από το Survivor.