Survivor 3: Οι πρώτοι παίκτες

Survivor 3

Μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι - Παίκτες αναγνωρίσιμοι και λαμπεροί

Τον Φεβρουάριο, όπως έγινε την πρώτη χρονιά προβολής του, θα έρθει στις οθόνες μας το Survivor 3. Πολλές οι αλλαγές που θα έχει φέτος το παιχνίδι, βασικότερη όλων ότι αυτό που θα δούμε ουσιαστικά θα είναι το Survivor Ελλάδα Τουρκία. Έλληνες παίκτες στη μια πλευρά, Τούρκοι στην άλλη και κύριος στόχος να μεγαλώσει το ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές, οι οποίοι πλέον δεν θα ταυτίζονται με έναν παίκτη αλλά με μία ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνίσματα, θα υπάρξει ανανέωση και νέος βαθμός δυσκολίας. Όπως γράφει η Σπυριδούλα Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, θα δούμε νέες πίστες, ενώ θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και τα έπαθλα, αφού θα διαφοροποιηθούν και αυτά. Τα μέτρα φύλαξης θα είναι πολύ αυστηρά για τους παίκτες, ώστε να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος, όπως τυχόν «ανταλλαγές» για τροφή.

Οι παίκτες του Survivor 3

O Acun Ilicali θέλει φέτος πρόσωπα αναγνωρίσιμα και λαμπερά, γι’ αυτό είναι διατεθειμένος να βάλει βαθύτερα το χέρι στην τσέπη. Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγεται ότι έχουν δεχτεί πρόταση, αν και το κανάλι μέχρι στιγμής τηρεί σιγήν ιχθύος. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κώστας Καραφώτης είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει, όπως και η Έλλη Παπαγγελή. Πρόταση δέχτηκε και η Ειρήνη Κολιδά από το Survivor 1, η γυμνάστρια Σοφία Παθέκα, η τραγουδίστρια Ζόζεφιν και η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού, που την βλέπουμε καθημερινά στο σίριαλ Έλα στη θέση μου, στον Alpha.