Survivor 2: Θρίλερ με τη συμμετοχή της Ελευθερίας Ελευθερίου!

Survivor 2

Ακυρώνουν Διάσημοι του Survivor - Τι είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου...

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του Survivor 2, η οποία έχει οριστεί για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

[dfp_ads id=236982]

Από την εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου έχουν ακουστεί σχεδόν όλα τα ονόματα των Διασήμων που θα μπουν στο ριάλιτι, ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές, όπως χαρακτηριστικά έχει πει η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Στην χθεσινή εκπομπή, η Ντορέττα είχε ανακοινώσει πως η Ελευθερία Ελευθερίου θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, φαίνεται πως άλλαξαν τα πράγματα.

Η γνωστή παρουσιάστρια επικαλέστηκε σήμερα δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας και ανέφερε πως η τραγουδίστρια, τελικά, δεν θα μπει στο Survivor.

Όπως ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής “ΕΔΩ”, η Ελευθερία Ελευθερίου θα παραμείνει στην Αθήνα και θα βρίσκεται στη λίστα των αναπληρωματικών, σε περίπτωση που χρειαστούν άτομα για να μπουν μέσα.

Την ίδια ώρα που η Ντορέττα ενημέρωνε το τηλεοπτικό κοινό για το τι συμβαίνει με την Κύπρια τραγουδίστρια, η Ελευθερία Ελευθερίου ανέβασε το παρακάτω ποστ.

«Γνωρίζετε κάτι που θα έπρεπε να ξέρω ρε παιδιά; Γιατί εγώ δεν έχω κάνει καμία δήλωση και τίποτα δεν ισχύει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, λίγο αργότερα, έκανε ακόμα μία ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά «Και αναπληρωματική;».

Στη συνέχεια η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε πως ακυρώθηκε και η συμμετοχή ακόμα ενός παίκτη από την ομάδα των Διασήμων, χωρίς ωστόσο, να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!