Survivor 2: Αυτοί οι Διάσημοι φτιάχνουν βαλίτσα…

Survivor2

Ποια γνωστά πρόσωπα βρίσκονται... μια πτήση μακριά από τον Άγιο Δομίνικο;

Οι ετοιμασίες του Survivor 2 βρίσκονται στην τελική ευθεία, με τις δηλώσεις συμμετοχής να ξεπερνούν τις 70,000. Την ίδια στιγμή, οι υπεύθυνοι πραγματοποιούν ραντεβού σε μια προσπάθεια στελέχωσης μια ιδανικής ομάδας διασήμων που θα πάρει μέρος στο Survivor 2018. Το κάστινγκ της παραγωγής είναι αυστηρό, καθώς επιθυμία είναι ο νέος κύκλος του reality επιβίωσης και όσοι θα πάρουν μέρος σε αυτόν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να ξεπεράσουν την περσινή επιτυχία.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Εδώ, αυτοί που φαίνεται πως βρίσκονται… μια πτήση μακριά από τον Άγιο Δομίνικο είναι οι: Στέλιος Κρητικός, Γιάννης Βαρδής, Όλγα Φαρμάκη και Άνθιμος Ανανιάδης.

Στον Άγιο Δομίνικο στήνονται ήδη οι νέοι αγωνιστικοί χώροι για τα παιχνίδια που θα είναι αρκετά διαφορετικά από τα περυσινά. Οι άνθρωποι που εργάζονται για το Survivor 2 είναι περισσότεροι από ότι ήταν στον πρώτο κύκλο του reality. Η 29χρονη καλλονή, Εμινέ Γεσίρ, διευθύντρια και των δύο Survivor σε Ελλάδα και Τουρκία, θα βρίσκεται και πάλι στον Άγιο Δομίνικο ως δεξί χέρι του Acun Ilicali.

Στον στίβο μάχης, μεταξύ άλλων, έχουν τοποθετηθεί και τσουλήθρες, που όμως δεν θα θυμίζουν το περσινό παιχνίδι, καθώς θα είναι τελείως διαφορετική η διαδικασία. Όλα θα είναι έτοιμα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα δοκιμαστούν ώστε να είναι σε θέση να λειτουργήσουν άψογα με την έναρξη του παιχνιδιού.

Το Survivor 2 θα προβάλλεται τέσσερις μέρες την εβδομάδα -από Κυριακή έως Τετάρτη- και θα έχει τρίωρη διάρκεια -από τις 21:00 έως τις 24:00. Ωστόσο, στην πορεία θα προστεθεί ακόμα μία μέρα.