Survival Secret: Δεν φαντάζεστε ποιο ήταν το …έπαθλο που έκρυβε το σεντούκι! [vid]

Survival Secret

Ο Κώστας Σόμμερ ξάφνιασε τους παίκτες αποκαλύπτοντας το περιεχόμενο που έκρυβε το σεντούκι!

Οι παίκτες κλήθηκαν να διαγωνιστούν στο Survival Secret πριν καν πατήσουν το πόδι τους στην στεριά. Το νέο ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon ξεκίνησε με τον Κώστα Σόμμερ να περπατά δίπλα στη θάλασσα και να καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο Survival Secret προλογίζοντας τους παίκτες που θα λάβουν μέρος σε αυτή την …περιπέτεια. Στη συνέχεια του επεισοδίου οι παίκτες ξεκίνησαν το ταξίδι τους μέσα από το νερό!

Κλήθηκαν να πηδήξουν στη θάλασσα και να φτάσουν στη στεριά χρησιμοποιώντας τις σχεδίες που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο. Στόχος τους θα ολοκληρώσουν το μπάνερ της ομάδας τους και να κερδίσουν το έπαθλο που έκρυβε το σεντούκι.

Ο Κώστας Σόμμερ έδωσε το σύνθημα μονάχα που η πραγματική έκπληξη ήρθε λίγο αργότερα για τους παίκτες.

[dfp_ads id=236982]

Μετά τη νίκη της κόκκινης ομάδας, ο Κώστας Σόμμερ εξήγησε πως οι παίκτες διαγωνίστηκαν ουσιαστικά για το περιεχόμενο που έκρυβε το σεντούκι, αφήνοντας τους πάντες άφωνους όταν αποκάλυψε τι είναι αυτό. Μπορεί οι παίκτες να υπέθεσαν πως κρύβει φαγητό, όμως το σεντούκι έκρυβε ολόκληρο το χρηματικό έπαθλο! 150.000 ευρώ που διεκδικεί ο νικητής!

Survival Secret: Η πρώτη μάχη ανάμεσα στις αντίπαλες ομάδες! Ποιος νίκησε; [vid]
[dfp_ads id=236982]

«Έλεγα πριν αν βλέπετε αυτό το σεντούκι. Αυτός είναι ο λόγος όλης αυτής της μάχης. Εδώ μέσα βρίσκεται για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο παιχνίδι το χρηματικό έπαθλο! Και για πρώτη φορά περνά από την πρώτη μέρα κατευθείαν στα δικά σας!

Για πρώτη φορά περνά όλο το χρηματικό ποσό στα χέρια σας. Από εδώ και στο εξής διεκδικείτε ποιος θα το κρατάει. Οπότε κάθε εβδομάδα η νικήτρια ομάδα θα παίρνει το σεντουκάκι και θα το έχει στα χέρια της» ανέφερε συγκεκριμένα ο Κώστας Σόμμερ.

Survival Secret: Ο Κώστας Σόμμερ παρουσίασε τους παίκτες! Οι πρώτες εικόνες από την πρεμιέρα!

Ο Κώστας Σόμμερ παρέδωσε το κλειδί και το σεντούκι στην κόκκινη ομάδα που μένει να δούμε αν θα το κρατήσει και στη συνέχεια…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survival Secret!