Super Mammy: Μας πιάσανε στο δείπνο

Super Mammy

Super Mammy, απόψε Κυριακή του Πάσχα στις 22.00 στον ΑΝΤ1.

Αθάνατη Ελληνίδα μάνα. Υπερπροστατευτική, πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα και ανέκαθεν στα… κάγκελα! Ο Μάρκος Σεφερλής, στη «Super Mammy», τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 22:00, μεταμορφώνεται στη Χαρίκλεια, στο απόλυτο mama-symbol, για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της κλασικής μάνας σε μια κλασική οικογένεια!

Όσα θα δούμε στο 4ο επεσόδιο, απόψε, Κυριακή του Πάσχα στις 22.00 στον ΑΝΤ1.

«Μας πιάσανε στο δείπνο»: Η Χαρίκλεια και η Μίνα δεν προσκαλούνται στο μπάτσελορ πάρτι της Μαρίας, επειδή είναι μεγάλες σε ηλικία. Στην προσπάθειά τους να το σαμποτάρουν, κάνουν κατά λάθος άνω – κάτω μια… κηδεία! Λίγο μετά, η Χαρίκλεια προσκαλεί την κυρία Τσαλαπαταούρα σε δείπνο, στο οποίο αναλαμβάνουν να μαγειρέψουν και να σερβίρουν ο Τεό και ο Τέρυ. Μόλις η Χαρίκλεια πληροφορείται ότι το σπίτι της κυρίας Τσαλαπαταούρα διαθέτει δύο τουαλέτες, προκειμένου να την εντυπωσιάσει, εγκαθιστά κι αυτή μια δεύτερη τουαλέτα κάτω από τις σκάλες. Όταν, όμως, ο Παππούς, θα μπερδέψει τις πόρτες και θα μπει στην ντουλάπα, τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια…

H «Super Mammy» βασίζεται στην τηλεοπτική κωμική σειρά του BBC «MRS BROWN’S BOYS» και αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια.