Super Κική: «Όλοι ξέρουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι ομοφοβικός»

Super Κική

«Κάποιοι μπορεί να γίνονται γνωστοί και να συντηρούνται έτσι με τις κακίες και τις ηλιθιότητες που πετάνε», λέει η Super Κική.

Στην εκπομπή Open Weekend και τη Βίκυ Δέτσικα μίλησε η Super Κική, η οποία απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τα σχόλια που έκανε προ ημερών ο Γιώργος Λιάγκας για το Pride.

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε κάνει λόγο για «παρέλαση κλόουν», ωστόσο, λίγες μέρες μετά πήρε πίσω την συγκεκριμένη έκφραση.

«Η Ζενεβιέβ, αν είναι ο εαυτός της, θα είναι εξαιρετική στο Shopping Star. Αλλά να είναι ο εαυτός της, όχι όπως είναι τώρα που είναι γλυκούλα. Να τα ρίχνει! Εγώ ταυτίζομαι όταν τη βλέπω. Και στον Άγγελο Μπράτη πάει το Shopping Star. Την Έλενα Γαλύφα δεν την ξέρω. Η Μαίρη Συνατσάκη δεν κάνει. Βαριέμαι με την Αθηνά Οικονομάκου», είπε αρχικά η Super Κική.

Για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το Pride, η Super Κική απάντησε: «Κάποιοι μπορεί να γίνουν γνωστοί γι’ αυτό που είναι, για το ταλέντο τους, γιατί είναι ευχάριστοι διασκεδαστές… Και κάποιοι μπορεί να γίνονται γνωστοί και να συντηρούνται έτσι με τις κακίες και τις ηλιθιότητες που πετάνε. Δεν έχουμε να απαντήσουμε κάτι. Προφανώς το έχει πει ο άνθρωπος για να σχολιαστεί κι εμείς του κάνουμε τη χάρη. Το ήξερε ότι θα σχολιαστεί. Ξέρουμε όλοι ότι είναι ομοφοβικός».