Super Κική για Waterboom: «Είναι απαίσια, μπήκα στο πλήθος και δεν με ξέρει κανείς»

Super Κική

"Θεωρώ ότι είναι καμιά παλιά, προπέρσινη απολιθωμένη από GNTM ή Survivor που έχει νεκρούς followers", λέει η Super Κική για την influencer και τη φοροδιαφυγή.

Η Super Κική βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο WaterBoom και φαίνεται ότι δεν πέρασε και πολύ καλά. Ο λόγος; Δεν την αναγνώρισε το πλήθος…

Η γνωστή instagramer, σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω πάει σε πιο λάθος μέρος στη ζωή μου παιδιά. Είναι απαίσια, πολλά παιδάκι. Μπήκα μέσα στο πλήθος και δεν με ξέρει κανείς».

Όταν ρώτησαν την Super Κική για την πασίγνωστη influencer και το σκάνδαλο φοροδιαφυγής, είπε: «Πασίγνωστη λένε, αλλά αν ήταν πασίγνωστη θα την ξέραμε. Εγώ θεωρώ ότι είναι καμιά παλιά, προπέρσινη απολιθωμένη από GNTM ή Survivor που έχει νεκρούς followers. Έχουν βάλει τη λέξη πασίγνωστη μπροστά για σάλτσα».

«Είμαι πολλά χρόνια ελεύθερη. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Αφού είμαι τρελή καλέ. Από κοντά πιο πολύ έρχονται να με φλερτάρουν αν δουν χαμογελάκι, πιο πολύ σαν τρελή πάω», δήλωσε η Super Κική αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή.