Super Κατερίνα – «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει παράπονο που έφυγε από την εκπομπή»

Κατερίνα Καινούργιου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτει πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησε με πικρία από την ομάδα της εκπομπής.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απέφυγε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, κατά την αποχώρησή του με το αυτοκίνητο από την εκπομπή στην οποία συμμετέχει. Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προχωρά για πρώτη φορά σε μία αποκάλυψη.

«Δεν μίλησε σε εμάς; Δεν θα κατάλαβε ότι είμαστε εμείς. Είναι λίγες μέρες πριν έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα μιλήσει σε λίγες μέρες» σχολίασε η παρουσιάστρια.

«Μπορεί να έχει παράπονο, εγώ λέω τώρα την αλήθεια. Δύο φορές έχουμε προσπαθήσει να του μιλήσουμε και έχει φύγει» της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Κ.Κ: Είσαι καλά; Ξέρεις κάτι; Τι λες παιδί μου; Εκατό φορές έχει μιλήσει για την εκπομπή, στη γιορτή μου έκανε και post με έβαλε. Έχουμε τέλεια σχέση.

Α.Μ: Μπορεί να μην τα ‘χει με σένα, να τα ‘χει με την εκπομπή.

Κ.Κ: Δεν τα ‘χει καθόλου με την εκπομπή, γιατί αν τα είχε με την εκπομπή θα τα είχε με εμένα κυρίως. Με μένα δεν τα έχει και μιλάμε συνέχεια. Άμα ξέρεις κάτι πες το.

Α.Μ: Ξέρω αυτό που λέει η εικόνα και η εικόνα λέει ότι αποφεύγει. Έχετε το ταλέντο να με βγάζετε τρελό αλλά μόνο που εγώ δεν είμαι τρελός. Πάμε παρακάτω, θα το δείτε.

Κ.Κ: Όχι, όχι κάτσε λίγο, γιατί αυτό θίγει κι εμένα. Για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.

Α.Μ: Έχει παράπονο που έφυγε από την εκπομπή. Θέλεις κάτι παραπέρα; Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να το πω. Το ‘πα έμμεσα.

Κ.Κ: Έχει κάτι με εμένα ή με το κανάλι;

Α.Μ: Όχι με εσένα δεν έχει, αυτό μπορώ να το πω απερίφραστα. Να το πω με άλλα λόγια; Θα ήθελε να είναι σε αυτή την εκπομπή.

Το θέμα έκλεισε με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να τηλεφωνεί στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν σε σύσκεψη για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. «Μας αγαπάς όλους; Μας αγαπάει όλους λέει παιδιά» μετέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο πάνελ της εκπομπής.