Sunny Μπαλτζή: «Πρέπει να είσαι πολύ … Λιάγκας για να μην καταλάβεις ότι έκανα πλάκα για τον Λάτσιο»

«Ούτε ο Γιάννης Λάτσιος, ούτε η Κατερίνα Γκαγκάκη νιώθουν καμία...»

«Αντιμετώπισα τη δημοσιοποίηση της σχέσης μου με τον Γιάννη Λάτσιο βλακωδώς ηλίθια και κομπλεξαρισμένα. Είμαι σε μία φάση της ζωής μου πάρα πολύ χαλαρή που ζω κάθε δευτερόλεπτο. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνουμε τι έχει αξία και τι δεν έχει» τόνισε η Sunny Μπαλτζή μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και  απάντησε και στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα μετά τη συνέντευξη της στον Θέμο Αναστασιάδη.

Γιώργος Λιάγκας: «Είναι πολύ λίγη η Μπαλτζή μπροστά στον Λάτσιο για να του κάνει τέτοια πλάκα»!

Η αποκάλυψη της Sunny Μπαλτζή για τη σχέση της με τον Λάτσιο: «Είδα στη θέση μου στο X Factor την Γκαγκάκη»!

«Πρέπει να είσαι πολύ …Λιάγκας για να μην καταλάβεις ότι έκανα πλάκα σε αυτά που έλεγα για τα περί γάμου. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που έχω πολύ ψηλά. Το είπα, το λέω και θα το λέω. Τρολαρα τον εαυτό μου, γιατί εγώ ήμουν σε αυτό που είπα η «κακομοιρούλα» η ερωτευμένη και να είσαι σίγουρος πως ούτε ο Γιάννης Λάτσιος, ούτε η Κατερίνα Γκαγκάκη νιώθουν καμία απειλή από εμένα για την εικόνα τους από εμένα. Είναι άνθρωποι μορφωμένοι και έχουν πάρα πολύ χιούμορ. Η αξία ενός ανθρώπου όταν υπάρχει δεν απειλείται από κανέναν. Αν θεωρεί ότι οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν μεγαλύτερη αξία από τους άλλους που δεν διαφημίζουν αυτό που κάνουν, είτε για από τους καλλιτέχνες… Εμείς οι καλλιτέχνες αφήνουμε και ένα έργο πίσω μας. Το ποιος είναι σημαντικός και ποιος όχι, εγώ θα ήθελα να το κρίνει ο κόσμος.

Η ευγένεια του κάθε ανθρώπου – γιατί νομίζω λίγο πέρασε τα όρια, δεν μπορεί ένας κύριος δεν μπορεί να μιλάει έτσι για μια κυρία – είναι δικό του θέμα, δεν είναι δικό μου. Ο καθένας έχει τα μέτρα και τα σταθμά του. Είναι και λίγο χαζό τώρα, ο πιο αμετροεπής άνθρωπος της ελληνικής τηλεόρασης αυτοκαλείται να βάλει τα πάντα στη θέση τους.»