Style Me Up: Η 65χρονη Βίβιαν από την Αργεντινή «μεταμορφώθηκε» χάρη στην Υβόννη Μπόσνιακ

Style Me Up

«Style Me Up» καθημερινά στις 14.00 στο OPEN

Άλλη μια υπέροχη γυναίκα πέρασε από το «Style Me Up» με τη Μαρία Μπακοδήμου, για να αποδείξει ότι ποτέ δεν είναι αργά για ανανέωση και ότι το στυλ δεν έχει ηλικία.

Η Βίβιαν από την Αργεντινή ήρθε στην Ελλάδα πριν από σαράντα τρία χρόνια λόγω… έρωτα και μετά από τέσσερα παιδιά έχει αφήσει εντελώς τον εαυτό της, ενώ ψωνίζει ρούχα από τη λαϊκή και μόνο!

Η 65χρονη γυναίκα επέλεξε την Υβόννη Μπόσνιακ για να την βοηθήσει στην αλλαγή του στιλ της. Με ό,τι όμως και αν της έδωσε η γνωστή σχεδιάστρια μόδας στο Mall, εκείνη αισθανόταν άβολα, καθώς είναι πολύ ντροπαλή και συντηρητική. Στη συνέχεια η Βίβιαν πήγε στον Τρύφωνα και του κρατούσε δώρο…ζαρζαβατικά από τη λαϊκή, ενώ του διηγήθηκε και την απίστευτη ιστορία για το πως πήρε συνέντευξη από τον μάγο της μπάλας, Ντιέγκο Μαραντόνα!

Όταν έγινε η αποκάλυψη της νέας της εικόνας, η Βίβιαν έδειξε απόλυτα ενθουσιασμένη και δεν σταματούσε να χαμογελά, κοιτώντας στον καθρέπτη τον καινούριο της εαυτό. Η «μεταμόρφωση» πέτυχε και η ίδια έφυγε από το «Style Me Up» με ανεβασμένη διάθεση!