Style Me Up: Η 40χρονη Ανθή ανανεώθηκε με τη βοήθεια της Υβόννης Μπόσνιακ

Styke Me Up

Απίστευτη η αλλαγή για την Ανθή στο Style Me Up.

Το Style Me Up με τη Μαρία Μπακοδήμου υποδέχεται γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του.

Καθημερινά στις 14:00 στο OPEN, η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιάννης Λάσκος εντοπίζουν τους παίκτες που πραγματικά επιθυμούν μια ριζική ανανέωση και τους βοηθούν να πετύχουν την αλλαγή που ονειρεύονται, με τη βοήθεια του beauty expert Τρύφωνα Σαμαρά.

Σήμερα, τη βοήθεια των ειδικών ζήτησε η Ανθή, μια γυναίκα που δηλώνει ότι η φινέτσα είναι στο DNA της. Κάτι με το οποίο, όμως, οι κριτές διαφωνούν και δεν πατάνε το buzzer για να επιβεβαιώσουν το μότο της.

Η 40χρονη δημόσια υπάλληλος επέλεξε την Υβόννη Μπόσνιακ για να την βοηθήσει στην αλλαγή του στιλ της, αλλά στο Mall φάνηκε να θέλει να διαλέξει ρούχα μόνη της και όχι να ακούσει συμβουλές.

 

Τη στιγμή που έγινε η αποκάλυψη της ανανεωμένης εικόνας της, η Ανθή έδειξε αρκετά ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, παρόλο που δήλωσε πως στον καθρέπτη είδε έναν τελείως διαφορετικό εαυτό.