Style Me Up: Δύο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις

Style Me Up

O Δημήτρη Αλεξάνδρου και ο Γιάννης Λάσκος επιμελήθηκαν τις σημερινές μεταμορφώσεις του Style Me Up.

Σήμερα το Style Me Up με τη Μαρία Μπακοδήμου, που προβάλλεται καθημερινά στις 14:00 στο OPEN, δεν άλλαξε το στυλ μόνο σε έναν, αλλά σε δύο παίκτες. Έναν άντρα και μία γυναίκα!

Πρώτος στον διάδρομο ανέβηκε ο Φώτης, που αν και γιατρός ακόμα ψάχνει… τη γιατρειά του στυλ του. Ο 33χρονος εκπαιδευόμενος γιατρός επέλεξε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μαζί του ανακάλυψε έναν καινούριο κόσμο της μόδας. Τη στιγμή της αποκάλυψης, ο Φώτης τους ξάφνιασε όλους στο πλατό, αφού δεν έδειξε ικανοποιημένος με το κούρεμα που του έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Στη συνέχεια, όμως, αποκάλυψε ότι έκανε πλάκα και φανερά ενθουσιασμένος δεν σταμάτησε να θαυμάζει τον καινούριο του εαυτό.

Αμέσως μετά, την είσοδό της έκανε η Αγγελική, ένα κορίτσι που έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση εξαιτίας κάποιων σχολίων που έχει δεχθεί από τρίτους. Ο Γιάννης Λάσκος ανέλαβε να της τονώσει το ηθικό και να της δείξει πόσο όμορφη είναι. Όταν είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη φάνηκε απόλυτα ικανοποιημένη και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, ενώ ξέσπασε σε κλάματα χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της «πανέμορφη».

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για την παίκτρια του Style Me Up.