StrEAT Food: Ο Βασίλης Καλλίδης επισκέπτεται την διασημότερη καντίνα στο Los Angeles!

StrEAT Food

Απόψε στις 22:45 στον ΑΝΤ1!

Στο Los Angeles θα προσγειωθούμε ξανά απόψε, Τετάρτη 26 Ιουνίου. Ο Βασίλης Καλλίδης επισκέπτεται την διασημότερη καντίνα με μεξικάνικα tacos και δοκιμάζει παγωτό με μάραθο και σιρόπι σφένδαμου αλλά και παγωτό με φυστικοβούτυρο και αγγούρι τουρσί. Επιπλέον, θα μας συστήσει την χρυσή κόλα που έχει ως βάση τον ανανά. Τέλος, θα βρεθεί και θα μας ξεναγήσει στα στούντιο της Universal. Πριν φύγει, θα μαγειρέψει για ντόπιους μουσακά και λουκουμάδες βουτηγμένους σε ελληνικό μέλι!

Η εκπομπή «StrEAT Food» αναλαμβάνει να μας ταξιδεύει κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις γεύσεις και τις παραδόσεις όλου του κόσμου. Ξεναγός μας σε αυτό το μοναδικό ταξίδι γαστρονομίας είναι ο Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος μας δείχνει νέους τόπους και νέα μέρη, νέες γειτονιές και νέες μυρωδιές συνομιλώντας με ντόπιους, μαγειρεύοντας στις κουζίνες τους ή ακόμη και στη μέση του δρόμου.

Παραδοσιακά προϊόντα και υλικά καθώς και τοπικές συνταγές μας συστήνουν την κουλτούρα διαφορετικών πολιτισμών σε διάφορα μήκη και πλάτη της Γης. Την ίδια στιγμή, ελληνικές συνταγές και γεύσεις ταξιδεύουν με τη σειρά τους έως την άλλη άκρη του κόσμου πρωταγωνιστώντας σε ένα παιχνίδι ανταλλαγής γεύσεων, νοστιμιάς και μυστικών γαστρονομίας.

«StrEAT Food» με τον Βασίλη Καλλίδη. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:45 στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!