Στράτος Τζώρτζογλου: «Πρέπει να γίνει μια εκκαθάριση στον χώρο, να πεταχτεί κάθε σάπιο»

Στράτος Τζώρτζογλου

"Τον αγώνα στη Φάρμα τον αφιερώνω στην Σοφία και τον Αλκιβιάδη" ομολόγησε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Στο «Πρωινό» εμφανίστηκε μέσω skype ο Στράτος Τζώρτζογλου λίγες μέρες πριν μπει στην πολυδιαφημισμένη «Φάρμα» του ΑΝΤ1. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται στο ξενοδοχείο πριν την είσοδο του στο ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε με θερμά λόγια για το νέο αυτό εγχείρημα με το οποίο και θα καταπιαστεί το προσεχές διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στράτος Τζώρτζογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πολύ χαρούμενος! Γνωριστήκαμε με όλα τα παιδιά, είναι πολύ καλά παιδιά και νιώθω μια σιγουριά ότι θα παρουσιάσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό που δεν θα το περιμένει κανείς. Το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας και το γεγονός πως δεν θα πέσουμε στην παγίδα του ανταγωνισμού, αλλά θα μπούμε στην ευκαιρία που μας δίνει η πρόκληση του συναγωνισμού».

«Άλλοι τα ήξεραν πολύ καλά και ήταν συνένοχοι, άλλοι είχαν ακούσει φήμες. Είναι μία κατάσταση πάρα πολύ μπλεγμένη αλλά ευτυχώς αυτή τη στιγμή η εποχή ζητάει να γίνει μια εκκαθάριση και να πεταχτεί οτιδήποτε σάπιο, καρκινογόνο και να μπει κάτι πολύ όμορφο και υγιές» πρόσθεσε, επίσης, ο πρωταγωνιστής για το κύμα των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Τέλος, στην ίδια συνέντευξη, ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε με λόγια τρυφερά τόσο για την σύντροφο του, Σοφία όσο και για τον γιο του, Αλκιβιάδη. Μάλιστα, ο ηθοποιός συγκινήθηκε όταν αφιέρωσε τον αγώνα που αναμένεται να δώσει στο ριάλιτι επιβίωσης στον αγαπημένο του γιο.