Στράτος Τζώρτζογλου: «Γι’ αυτό τον λόγο μπήκα στη Φάρμα»

Στράτος Τζώρτζογλου

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Στράτος τζώρτζογλου στο Έλα Χαμογέλα!

Στο πλατό του Έλα Χαμογέλα βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου το πρωινό του Σαββάτου για να συναντήσει την παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμπειρία που βίωσε στη Φάρμα προδίδοντας και τον λόγο που τον έκανε να πει «ναι» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στράτος Τζώρτζογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο ένας λόγος που μπήκα στη Φάρμα ήταν ότι εγώ καθορίστηκα στη ζωή μου από δύο πόλους. Ο βόρειος πόλος ήταν η μαμά μου. Είχε φύγει τον περασμένο Νοέμβριο και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ με την έννοια του ότι ήθελα να ξεπεράσω τα όρια μου».

«Σωματικά τα όρια μου θα τα ξεπερνούσα στη Φάρμα όπως και τις όποιες συνήθειες μου θα τις έσπαγα τελείως. Συνήθειες όπως το φαϊ, ο ύπνος, ο καφές, οι ανέσεις κλπ. Από δάσκαλος ηθοποιών και αυτοβελτίωσης θα γινόμουν κάτι που έπρεπε να αποδείξω με πράξεις ότι αυτά που διδάσκω, τα κάνω. Οπότε ήθελα να ξεπεράσω εγώ τα δικά μου όρια» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Ο δεύτερος πόλος ήταν ο γιος μου, ο Αλκιβιάδης. Εκείνη την στιγμή στο παιχνίδι όμως δεν μου έλειπε. Εκείνη την στιγμή έπρεπε να κάνω τον αγώνα. Έτσι κι αλλιώς ο Αλκιβιάδης ζει στην Αμερική».

«Εκείνο που μπορούσε να με συνδέσει με τον Αλκιβιάδη είναι το εξής. Είμαστε αδύναμοι, έχουμε ελαττώματα, έχουμε αποτυχίες αλλά είμαστε άνθρωποι με μια ψυχή που μπορεί να σηκώσει αυτά τα ελαττώματα και να γυρίσει την κοπριά και να την κάνει δέντρο αν το αποφασίσεις και μπεις μες στην αγάπη».