Στούντιο 4: Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος άνοιξε μόνος του την εκπομπή – «Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αμήχανο»

Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Όσα είπε ο παρουσιαστής για την απουσία της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

Την πρώτη καλησπέρα για το «Στούντιο 4» είπε μόνος του το μεσημέρι της Τρίτης 10/10 ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής καλωσόρισε τους τηλεθεατές στη Δημόσια Τηλεόραση και εξήγησε αμέσως τον λόγο που η Νάνσυ Ζαμπέτογλου απουσιάζει από την έναρξη της εκπομπής.

«Καλησπέρα, καλησπέρα και καλωσήρθατε σήμερα Τρίτη. Ξέρω ότι είναι πολύ αμήχανο που βρίσκομαι μόνος μου εδώ, θα έρθω στη μέση για να καλύψω το κενό», είπε αρχικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ1.

«Δεν συμβαίνει τίποτα απλώς υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση και η Νάνσυ θα έρθει σε 5, 7, 10 λεπτά. Πάντως, εδώ θα είναι», εξήγησε αμέσως μετά ο παρουσιαστής.

«Κάπως περίεργο είναι που λέω εγώ καλησπέρα, γιατί πάντα αναρωτιόμουν πώς είναι οι άνθρωποι που λένε μόνοι τους καλησπέρα. Αμήχανο είναι και άσχημο, όταν μοιράζεσαι αυτή τη θέση με έναν άνθρωπο που σε συμπληρώνει και τον αγαπάς», παραδέχθηκε στη συνέχεια ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Έρχεται η Νάνσυ, μικροατυχίες συμβαίνουν. Σε λίγα λεπτά θα είναι εδώ», είπε κλείνοντας ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και πάσαρε το βίντεο με τη σημερινή σκαλέτα της εκπομπής.

Μέσα στα επόμενα 10 λεπτά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έφτασε τελικά στο πλατό, λέγοντας με χιούμορ στον συνεργάτη της: «2μιση χρόνια όμως, Θανάση μου, ήμουν κυρία. Στην ώρα μου».