Στούντιο 4: Με συγκίνηση ανανέωσαν το ραντεβού Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος

Στούντιο 4

"Φέτος ήταν μια από τις ωραιότερες χρονιές στη ζωή μου ειλικρινά στο Στούντιο 4..."

Αυλαία έριξε το Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ1, το απόγευμα της Παρασκευής, ανανεώνοντας το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη σεζόν. Τον πρώτο λόγο βεβαίως είχε και η συγκίνηση στο πλατό!

Ειδικότερα, στο κλείσιμο της εκπομπής, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάνω απ’ όλα πρέπει να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που από την πρώτη μέρα με τα μηνύματα και την υποστήριξη σας μας βοηθήσατε τόσο πολύ και μας κάνατε να αισθανθούμε τόσο ασφαλείς. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Αυτή η σύνδεση που είχαμε φέτος ήταν μοναδική. Το λέω και το κρατάω μέσα στην καρδιά μου, σας ευχαριστώ και δεν έχω λόγια. Θέλω να πω και ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στον διευθυντή παραγωγής, Γιώργο Ζαμπέτογλου».

«Τέλειωσες με τα ευχαριστώ; Λοιπόν, η Νάνσυ τα είπε σε γενικές γραμμές όλα τα ευχαριστώ και με έβγαλε από την δύσκολη θέση γιατί μπορεί να λέω ότι δεν συγκινούμαι αλλά δεν είμαι και από πέτρα. Οπότε βάζω τη Νάνσυ να συγκινείται για να μπορώ μετά να τα λέω ψύχραιμα! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μεγαλώνοντας νιώθεις ότι τα πολύ ωραία πράγματα τα έχεις αφήσω πίσω σου. Τις μεγάλες ευκαιρίες, τις ευχάριστες στιγμές, τα πολύ δυνατά πράγματα. Όμως όχι! Φέτος ήταν μια από τις ωραιότερες χρονιές στη ζωή μου ειλικρινά» συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Σας ευχαριστώ όλους, έναν προς έναν, από την διοίκηση που μας επιστευτήκατε και μας δώσατε αυτή την ελευθερία και το βήμα να κάνουμε πράγματα μέχρι όλα τα παιδιά που δουλεύουν εδώ. Εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, να κάνετε μπάνια, να γλεντήσετε, να μαυρίσετε και εμείς θα δώσουμε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη».