«Στον πρώτο μου γάμο είχαν συγκεντρωθεί όλα τα γυμνάσια θηλέων, νομίζω μπήκα στην εκκλησία χωρίς σακάκι!»

«Δεν πιστεύω στο γάμο, πιστεύω στις σχέσεις των ανθρώπων.»

Ο Γιάννης Βούρος στην συνέντευξη του στο «Έλα, Χαμογέλα» αναφέρεται στο φλερτ και τις συντρόφους του που παντρεύτηκε και φέρνει στο μυαλό του ένα ευτράπελο περιστατικό από τον πρώτο του γάμο.

«Δεν βλέπω φλέρτ στις μέρες μας. Βλέπω φλερτ με ένα κινητό και ένα tablet. Στις μέρες μας δεν ήταν έτσι και λυπάμαι που δεν είμαι τώρα νέος να μπω στη λογική του να φλερτάρω. Το να φλερτάρω δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι παίρνω τον άλλο από το χέρι και τον οδηγώ σε ένα κρεβάτι. Δεν με πειράζει που φλερτάρουν οι γυναίκες, θα με κολάκευε να έρθει ένα κορίτσι και να προσπαθήσει να με γνωρίσει.

Έχω περάσει εξαιρετικά με τις συντρόφους μου. Είναι εξαιρετικές και οι τρεις. Απίθανου επιπέδου και πολιτισμού. Δεν πιστεύω στο γάμο, πιστεύω στις σχέσεις των ανθρώπων. Δεν εξασφαλίζεις τίποτα με μια υπογραφή σε ένα δημαρχείο ή με ένα στεφάνι σε μια εκκλησία.

Έρχονται κάποιες κυρίες στο θέατρο και μου δείχνουν φωτογραφίες από τα νεανικά τους χρόνια στο δωμάτιο τους με αφίσες δικές μου στον τοίχο. Δεν με ενδιέφερε αυτό το γεγονός του sex symbol και δεν αισθάνθηκα ποτέ έτσι. Θυμάμαι στον πρώτο μου γάμο πήγα στην εκκλησία και πρέπει να ήταν όλα να γυμνάσια θηλέων του Παγκρατίου. Νομίζω μπήκα χωρίς σακάκι. Αν ρωτήσετε και την Αννα. Σκίσανε σακάκια λεμονανθούς. Υπήρξε αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βούρος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!