«Στόλισαν» με… κάμπια τη Σπυροπούλου στο Ξαναδέστε Τους: «Έχουμε την ελευθερία να το πούμε…»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Ελπίζω να ξέρετε όλοι τραγούδια να πούμε στις εκκλησιές απέξω, να μοιράσουμε λίγο τις ενορίες».

Η ενότητα με τον σχολιασμό των ρούχων είχε… special αφιέρωμα στον Alpha το απόγευμα της Δευτέρας. Οι Ξαναδέστε Τους, αφού πρώτα έδωσαν «κάμπια» με αγάπη στη Βίκυ Χατζηβασιλείου, όταν είδαν στη συνέχεια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν κρατήθηκαν…

[dfp_ads id=236982]

«Θεωρώ ότι δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω», είπε πρώτη η Μαρία Ηλιάκη και άνοιξε τον χορό των σχολίων. «Αυτό το φόρεμα δεν προσφέρει τίποτα σε κανέναν», ανέφερε ρητά η Μαίρη Συνατσάκη. «Ελπίζω να ξέρετε όλοι τραγούδια να πούμε στις εκκλησιές απέξω, να μοιράσουμε λίγο τις ενορίες…», πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς, υπονοώντας -προφανώς- ότι θα απολυθούν! Και τότε ήταν που πήρε τον λόγο η Μαρία και δήλωσε τα εξής:

«Μισό λεπτό, να ξεκαθαρίσουμε κάτι και στον κόσμο, γιατί εμείς είμαστε ειλικρινείς και τα λέμε όλα. Το ότι είμαστε όλοι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, δε σημαίνει ότι πρέπει να λέμε για τους ανθρώπους του Alpha μόνο καλά. Όταν κάτι δεν μας αρέσει, έχουμε την ελευθερία να το πούμε και όλοι οι παρουσιαστές αυτού του καναλιού έχουν χιούμορ…» και κατέφθασε μια κάμπια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.