Στόκας και Πλιάτσικας σχολιάζουν για τη Χάρις Αλεξίου – «Πολύ τίμια η απόφασή της να σταματήσει»

«Εγώ στην καραντίνα δεν είχα καμία όρεξη να γράψω, ούτε να παίξω, ούτε να επικοινωνήσω με τον κόσμο», είπε ο Μπάμπης Στόκας.

Μια πολύ όμορφη βραδιά έχουν ετοιμάσει για τους τηλεθεατές του Mega ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν νοσταλγικά τραγούδια από τους Πυξ Λαξ, σε ένα επεισόδιο που θα απολαύσουμε το βράδυ της Παρασκευής.

Βρεθήκαμε στα backstage και μιλήσαμε τόσο με τους δύο αυτούς σπουδαίους ερμηνευτές, αλλά και με τους Στέλιο Διονυσίου και Μαρίζα Ρίζου.

«Ο κόσμος σε κρατάει. Εμείς είμαστε, νομίζω, πολύ τυχεροί σε αυτό. Δεν έχει βγει άλλη τραγουδίστρια σαν τη Χαρούλα. Το ότι αποφάσισε να σταματήσει είναι πολύ τίμιο. Είναι σαν να βγαίνεις στη σύνταξη πρόωρα. Εγώ στην καραντίνα δεν είχα καμία όρεξη να γράψω, ούτε να παίξω, ούτε να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Ήταν ένας σκληρός καταναγκασμός», είπε ο Μπάμπης Στόκας.

«Δεν ξέρω αν γίνεται να είσαι πιο τυχερός. Είμαστε ευγνώμονες για αυτό που έχει συμβεί. Το ότι αποφάσισε να σταματήσει είναι πολύ τίμιο. Καθόμουν στο σπίτι τώρα στην καραντίνα και προσπαθούσα να γράψω πράγματα, έφερα κάποια τραγούδια από το παρελθόν και τα ξαναδούλεψα», είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.