«Στο “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” είχα μια άποψη που ήταν αντίθετη με κάποιες άλλες»

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;

«Όταν γυρίζεις μια εκπομπή, όχι σίριαλ, οποιαδήποτε εκπομπή 48 ώρες το… 24ωρο προφανώς όλων τα νεύρα θα είναι στη τσίτα».

Για τη σειρά Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; μίλησε ο Παύλος Κοντογιαννίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

«Γιατί να μην ξανασυνεργαζόμουν με τον Αλέξανδρο Ρήγα; Η συνεργασία μας δεν διακόπηκε, απλά σε εκείνη τη σειρά είχα εγώ μια άποψη, όπως έχω για όλα στη ζωή, η οποία ήταν αντίθετη με κάποιες άλλες απόψεις. Δεν συναντιόμασταν παρά μόνο σε γυρίσματα γιατί οι δικές μου οι σκηνές, επειδή ήταν γκεστ, γινόταν ένα γκρουπάρισμα και έκανα πέντε, έξι μαζί. Αυτοί που είχαν φοβερή δουλειά τότε ήταν τα κορίτσια περισσότερο.

Όταν γυρίζεις μια εκπομπή, όχι σίριαλ, οποιαδήποτε εκπομπή 48 ώρες το… 24ωρο προφανώς όλων τα νεύρα θα είναι στη τσίτα. Είχε τρομακτική επιτυχία πριν προβληθεί. Με σημερινές ορολογίες, είχε 1,5 εκατομμύριο likes πριν παιχτεί το πρώτο επεισόδιο. Εγώ απ’ ότι έμαθα, που δεν έμαθα 100%, είναι ότι σταμάτησε η σειρά γιατί δεν προλάβαιναν τα γυρίσματα», είπε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!