«Στο Τατουάζ είτε παίζει ο Ντάνος, είτε παίζει η γάτα μου το ίδιο είναι»

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Το απόλυτο σκουπιδαριό! Δεν έφτανε το ελληνικό, τώρα έχουμε και το τουρκικό.»

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος μίλησε Στη Φωλιά των Κου Κου και στον Γιάννη Πουλόπουλο και σχολίασε την τηλεόραση σήμερα, αλλά και το σίριαλ Τατουάζ που όπως λέει δεν μπορεί να το δει…

«Δεν έχετε δει πως είναι η τηλεόραση; Το απόλυτο σκουπιδαριό! Δεν έφτανε το ελληνικό, τώρα έχουμε και το τουρκικό. Από τωρινά σίριαλ δεν έχω δει τίποτα. Δεν μπορώ να τα δω. Είδα ένα πράγμα που λέγεται «Τατουάζ» και έφριξα. Δηλαδή παίζουν πιο ανθρώπινα στις Οικογενειακές Ιστορίες, που γελάγαμε τότε. Παρά εκεί. Και καλοί ηθοποιοί. Όταν λες 25 σελίδες την ημέρα και οι 25 σελίδες είναι βλακείες, πως θα τις πεις; Βλακωδώς! Άλλο να λες Σαίξπηρ και άλλο να λες αυτές τις @@.

[dfp_ads id=236982]

Τα ριάλιτι επιβίωσης είναι το απόλυτο σκουπιδαριό! Είναι ο πλανήτης των πιθήκων από την ανάποδη. Στο συγκεκριμένο, είτε παίζει ο Ντάνος, είτε παίζει η γάτα μου το ίδιο είναι. Δεν έχει καμία σημασία. Το ίδιο πράγμα είναι. Είμαι σίγουρος ότι αποκλείεται να παίζει χειρότερα από τους άλλους. Μα ο ηθοποιός δεν είναι κλειστό επάγγελμα. Τα παράπονα της η Χρυσούλα Διαβάτη στην Μελίνα που κατάργησε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Η Σαρλίζ Θερόν πήρε Όσκαρ. Ηθοποιός ήταν; Όχι. Ένα μοντέλο ήταν.

Δεν ξέρω σαν τραγουδιστής πως είναι. Αλλά θεωρώ ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι καλύτερος ως ηθοποιός. Είχα δει μια αμερικανική ταινία που είχε κάνει έναν serial killer και ήταν πολύ καλός. Εγώ θα δούλευα άνετα μαζί του», αναφέρει συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!