Στο Survivor ο Σάκης «έλιωσε» τη Μαριαλένα – «Είσαι όλη μου η ζωή»

Survivor

Το πιο τρυφερό ενσταντανέ στο Survivor για τους δυο παίκτες!

Την πιο έντονη εκδήλωση αγάπης στο Survivor παρακολουθήσαμε, τη νύχτα της Τρίτης, ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη αμέσως μετά τη λήξη του αγωνίσματος για την δεύτερη ατομική ασυλία. Μια εκδήλωση που πολλοί περίμεναν, άλλοι φαντάζονταν και το πρώην – νυν ζευγάρι ήρθε να επιβεβαιώσει!

Πιο συγκεκριμένα, μες στον ενθουσιασμό της νίκης, ο παίκτης του Survivor θέλησε να προχωρήσει σε μια ερωτική εξομολόγηση… ψιθυριστά στην πρώην αγαπημένη του.

«Είσαι μεγάλος! Είσαι ο καλύτερος! Είσαι ο νικητής του φετινού Survivor” σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για να λάβει, ως απόκριση, τα παρακάτω λόγια από τον Σάκη Κατσούλη.

«Χωρίς εσένα δεν μπορώ να τα καταφέρω… Χωρίς εσένα δεν μπορώ ποτέ να παίξω. Ποτέ χωρίς την υποστήριξη σου. Δεν τα έχω καταφέρει ούτε μια φορά. Όποτε είσαι νευριασμένη δεν μπορώ ούτε μια φορά. Είσαι όλη μου η ζωή! Σε ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου»

Η αγκαλιά των δύο παικτών του Survivor, μάλλον, τα είπε όλα με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να συμπληρώνει λιτά πως «εγώ σ’ ευχαριστλω»