Στο Survivor ο Αλέξης Παππάς ένιωσε άσχημα – «Φοβήθηκα για τον Ηλία Μπόγδανο»

Survivor

“Όσα έγιναν με τον Ηλία στο χθεσινό αγώνισμα ήταν ντροπιαστικά για την κόκκινη ομάδα" τόνισε ο Αλέξης Παππάς στο Survivor!

Μια νέα ημέρα φαίνεται πως ξημέρωσε στο Survivor της Δευτέρας για την κόκκινη ομάδα έπειτα από όσα ειπώθηκαν, από τον Ηλία Μπόγδανο, στο προηγούμενο επεισόδιο. Απόψε οι Κόκκινοι θέλησαν να ενωθούν ξανά, να γίνουν πραγματικά μια ομάδα και να προχωρήσουν με το πλέον ενωτικό κλίμα στην επόμενη ημέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, ο Ηλίας Μπόγδανος ήρθε εκ νέου κοντά τόσο με τον Τριαντάφυλλο όσο και με τον Αλέξη Παππά με συνδετικό, μάλιστα, κρίκο τον Κώστα Παπαδόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως μέχρι και ο Αλέξης Παππάς είπε ότι μάλλον τσίγκλισε τον συμπαίκτη του και αισθάνθηκε άσχημα για αυτό.

“Ο Αλέξης είπε ότι είναι πολύ ωραίο η ομάδα το πρωί να μαζευτεί και να συζητήσουμε το πρωί για τον αγώνα. Εγώ, όπως έχω πει πάρα πολλές φορές και στο παρελθόν, εδώ πέρα δεν είμαι για να δημιουργούνται εντάσεις. Δεν μου αρέσουν και δεν μου κάνουν καλό σαν άνθρωπο οπότε εννοείται και αυτός είναι ο λόγος που αντέδρασα χθες στα λεγόμενα του. Νόμιζα ότι είμαστε πολύ οκ και μπορούμε να πορευτούμε παράλληλα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

“Όσα έγιναν με τον Ηλία στο χθεσινό αγώνισμα ήταν ντροπιαστικά για την κόκκινη ομάδα και ο ίδιος κατάλαβε ότι υπερέβει τα όρια. Κατάλαβα και γω ότι μπορεί με τη στάση μου να τον τσίγκλισα εκείνη τη στιγμή πριν τον αγώνα” παραδέχθηκε, με τη σειρά του, ο Αλέξης Παππάς. «Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση. Ένιωσα άσχημα γιατί φοβήθηκα για εκείνον».

Μένει να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτή η συμφιλίωση των Κόκκινων στο Survivor!