Στο Survivor η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα ήρθε να ενισχύσει τους Κόκκινους

Survivor

Στη θέση της Σοφίας Μαργαρίτη ήρθε η νέα παίκτρια του Survivor!

Μια έκπληξη παρακολούθησαν στο Survivor της Δευτέρς από τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό οι τηλεθεατές λίγο πριν αρχίσει το αγώνισμα ασυλίας. Μια έκπληξη η οποία ήρθε έπειτα από τον τραυματισμό της Σοφίας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, πριν το αγώνισμα «υπάρχει πλέον μια ανισαρρυθμία στις ομάδες. Όσον αφορά το γυναικείο team. Το μγυναικείο team της Κόκκινης ομάδας, με την απώλεια της Σοφίας για τις επόμενες δέκα ημέρες, έχει μόνο δύο κοπέλες. Ενώ στους Μπλε έχουμε τέσσερις κοπέλες. Επομένως υποδεχθείται τη νέα σας συμπαίκτρια, την Καρολίνα Ζακλίνα Καλύβα.

«Έχω γεννηθεί στον Καναδά, στο Τορόντο. Ήρθα να φέρω την Κόκκινη ομάδα πιο γρήγορα στο δέκα» σημείωσε με χαμόγελο η νέα παίκτρια μόλις πήρε θέση πλάι στους νέους της συμπαίκτες. «Ναι, πρέπει να πάρουμε τα πάνω μας».

Λίγο νωρίτερα, ο παρουσιαστής του Survivor ενημέρωση τις δύο ομάδες πως η Σοφία Μαργαρίτη θα πρέπει να απουσιάσει για 10 μέρες, αρχικά, από τον αγωνιστικό χώρο λόγω του τραυματισμού της.

Μένει να δούμε πόσο θα βοηθηθούν οι Κόκκινοι από τη νέα παίκτριά του Survivor…