Στο Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη έχει, τελικά, χιούμορ – «Αισθάνομαι το μεγαλύτερο παλτό»

Survivor

"Εκ του αποτελέσματος έχω φέρει τις λιγότερες νίκες" παραδέχθηκε με θάρρος στην κάμερα του Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη.

Στο Survivor της Τετάρτης, αμέσως μετά το αγώνισμα, η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ασημίνα Ιγγλέζου είχαν μια διαφορετική συζήτηση στην παραλία των Κόκκινων. Μια συζήτηση με ειλικρίνεια αν μη τι άλλο.

Στα πλαίσια αυτής, λοιπόν, η Ανθή Σαλαγκούδη απέδειξε μεταξύ άλλων πως διαθέτει και χιούμορ! «Είχαμε μια συζήτηση με την Ασημίνα και μου έλεγε και αυτή ότι νιώθει πάρα πολύ άσχημα που δεν φέραμε και οι δυο σήμερα νίκη για την ομάδα».

«Εγώ έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα από σένα γιατί στο run κάθε φορά εγώ είμαι το παλτό που λες. Γιατί εγώ δεν τα πάω καλά στο run κάθε φορά. Και να το έχω στο στόχο, δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο για να το κάνω» πρόσθεσε η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια προς την συμπαίκτρια της στην παραλία των Κόκκινων. «Είμαι το μεγαλύτερο παλτό ή αισθάνομαι το μεγαλύτερο παλτό στην ομάδα. Εκ του αποτελέσματος έχω φέρει τις λιγότερες νίκες» παραδέχθηκε με θάρρος στην κάμερα αμέσως μετά.

«Επίσης είμαι τόσο παλτό που αμέσως έφυγα και από την ρόδα. Έφυγα και γλίστρησα από το εμπόδιο και το πήγα από την αρχή» συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη. «Πρέπει να νιώσω και υπεύθυνη περισσότερο από όλους»