«Στο Survivor φοβήθηκα για τη ζωή μου στη ζούγκλα, είχε σκορπιούς, φίδια»

Survivor

«Σηκώθηκα το βράδυ να ψάξω μέσα στη ζούγκλα να βρω να φάω κάτι, δεν άντεχα άλλο. Δεν βρήκα κάτι και στην επιστροφή χάθηκα», λέει πρώην παίκτης του Survivor.

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο οποίος απάντησε για το Survivor, αλλά και για το χωρισμό του.

«Στο Survivor αγχώθηκα πάρα πολύ όταν χάθηκα στη ζούγκλα ψάχνοντας φαγητό. Σηκώθηκα το βράδυ να ψάξω μέσα στη ζούγκλα να βρω να φάω κάτι, δεν άντεχα άλλο. Δεν βρήκα κάτι και στην επιστροφή χάθηκα. Ίδρωσα, άκουσα τα κύματα της παραλίας μας και άρχισα να πηγαίνω προς τα εκεί. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, ήμουν στο απόλυτο σκοτάδι στη ζούγκλα, είχε σκορπιούς, φίδια», είπε ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος είπε στη συνέχεια: «Τα κορίτσια δεν με θαύμαζαν γιατί προεξείχε μία κοιλίτσα… Μέχρι τα 17 ήμουν χοντρούλης. Στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ, 16 ετών, ντρεπόμουν να βγάλω το μπουρνούζι. Το έβγαζα γρήγορα και βούταγα στην πισίνα. Προσέχω, δεν τρώω ότι θέλω».

Για το χωρισμό του, ο Γιάννης Δρυμωνάκος απάντησε: «Είμαι ελεύθερος, χώρισα μετά από οκτώ χρόνια. Δεν χωρίσαμε άσχημα, αλλά δεν έχουμε κρατήσει επαφές», ενώ στη συνέχεια είπε: «Όταν ήμουν 17 ετών πήρα το αεροπλάνο και ταξίδεψα στην Ιταλία για έναν έρωτα. Στα αποδυτήρια έχουμε κάνει τρέλες, δεν λέγονται αυτά τα πράγματα!».