Στο Super Makeover οι παίκτριες έβαλαν νέους στόχους και νέες προκλήσεις

Super Makeover

Γέμισαν με αυτοπεποίθηση και ενέργεια μετά το Super Makeover της Τετάρτης.

Η Σοφία Νομικού παρότρυνε την καλή της φίλη Τάνια να έρθει στο Super Makeover. Η όμορφη γυμνάστρια προτιμά το αθλητικό look, δεν της αρέσει να βάφεται και δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα μαλλιά της. Ψάχνει να βρει ένα στιλ που θα την εκφράζει περισσότερο και θα την βοηθήσει να ανακαλύψει μια πιο σαγηνευτική πλευρά του εαυτού της.

Οι experts αναλαμβάνουν ένα δύσκολο challenge αλλά στο τέλος βγαίνουν νικητές. Με νέα εμφάνιση και ανανεωμένη διάθεση, η Τάνια πέταξε τα αθλητικά ρούχα και μεταμορφώθηκε σε μια γυναίκα φωτιά.

Ένα αναπάντεχο γεγονός στη ζωή της οδήγησε τη Βαλάντια στο να παραμελήσει για λίγο την εμφάνισή της. Θέλει μια μεγάλη αλλαγή τόσο στην εικόνα της όσο και στην ψυχολογία της για να πατήσει ξανά γερά στα πόδια της. Έρχεται στο Super Makeover γεμάτη όρεξη και ενέργεια να μάθει μυστικά ομορφιάς από τους κορυφαίους του χώρου. Οι experts αναγνωρίζουν από την πρώτη στιγμή το στιλ που της ταιριάζει, οι προτάσεις τους αναδεικνύουν την προσωπικότητά της, και στο τέλος της χαρίζουν μια ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή μεταμόρφωση.

Η Βαλάντια πιο δυναμική και με περισσότερο πάθος πλέον, θέτει νέους στόχους στη ζωή της.