«Στο μπάνιο μου έχω μόνο ένα πράσινο σαπούνι»

σαπούνι

«Είχα πάντα μια σπαρτιάτικη ζωή.»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έμαθε να είναι ένας άνθρωπος λιτός που να αρκείται στα λίγα και να μην επιθυμεί τα λούσα. Αυτά ήταν και τα στοιχεία που βρήκε και αγάπησε στην σύζυγο του που όπως λέει έκανε την ψυχή του να χαμογελάσει.

«Χαμογέλασε η ψυχή μου. Ένα απλό κορίτσι, ένα λιτό κορίτσι, με αρχές από την οικογένεια της που το ζηλεύω πάρα πολύ αυτό. Κάθε Κυριακή να τρώει μαζί όλη η οικογένεια, να είναι κλειστή αυτή η ριμάδα η τηλεόραση, αυτό το κινητό να το πετάξεις να μην υπάρχει σε ένα τραπέζι.

Θα ήθελα πάρα πολύ να μεγαλώσω την οικογένεια μου, αλλά ζούμε σε δύσκολες εποχές. Κακώς το λέω εγώ, ένας άνθρωπος που έχω πολύ αισιοδοξία μέσα μου, θάρρος, απλά επειδή έχω φτάσει ήδη στα 50, επειδή το ζω το παιδί μου, είμαι συνέχεια δίπλα μου και στη γυναίκα μου, δεν είναι εύκολο να μεγαλώσεις παιδιά», λέει ο ηθοποιός που αναφέρει χαρακτηριστικά για τη σπαρτιάτικη ζωή που έχει κάνει:

«Είχα πάντα μια σπαρτιάτικη ζωή. Αν έρθεις στο μπάνιο μου, θα δεις ένα πράσινο σαπούνι. Μου λέει δεν έχεις σαμπουάν; Λέω, όχι! Κεφάλι σώμα με ένα σαπούνι; Ναι, με ένα σαπούνι. Πήγα κάποια στιγμή πήρα σαμπουάν, τα πέταξα όλα και γύρισα στο πράσινο σαπούνι. Πιο δυνατό και πιο φθηνό και πιο υγιεινό. Μας έχει φάει πολύ το λούσο.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!