Στο MEGA επιστρέφουν τα αγαπημένα σίριαλ – Λατρεμένοι μου γείτονες και L.A.P.D

Λατρεμένοι μου γείτονες

Από Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, κάθε βράδυ, στο MEGA!

Δύο από τις πιο αγαπημένες, κλασικές, ελληνικές σειρές με ευφάνταστη πλοκή, έξυπνους διαλόγους και ανεξάντλητο χιούμορ, έρχονται στην prime time ζώνη του MEGA από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου. Οι «Λατρεμένοι μου γείτονες» και το «L.A.P.D» δίνουν κάθε βράδυ ραντεβού με τους τηλεθεατές και υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές γέλιου με τις αξέχαστες ατάκες τους.

«Λατρεμένοι μου γείτονες»

Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00, οι ξεκαρδιστικές ιστορίες της τηλεοπτικής γειτονιάς στον Διόνυσο παίρνουν ξανά ζωή και ξετυλίγονται μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Οικογένεια Μουστοξύδη (Κώστας Κόκλας, Άβα Γαλανοπούλου). Ζει στη Νίκαια, ψωνίζει από τη λαϊκή. Κάποια στιγμή πλουτίζει και μετακομίζει σε αριστοκρατική μεζονέτα στον Διόνυσο.

Οικογένεια Παπαπαύλου (Γιώργος Κωνσταντής, Αριέττα Μουτούση). Ζει ήδη στον Διόνυσο, στη δίπλα μεζονέτα. Ψωνίζει gourmet αλλά κάποια στιγμή φτωχαίνει και μετακομίζει. Οικογένεια Γαληνού (Χρήστος Σιμαρδάνης, Ράνια Σχίζα), αυτοί επαναπατρίζονται, δίπλα στους Μουστοξύδηδες, όταν πια οι Γαληνοί έχουν φύγει. Μπορεί φαινομενικά οι οικογένειες να μην έχουν τίποτα κοινό, αλλά μέρα με τη μέρα όλοι τους καταλαβαίνουν πως τελικά δεν είναι και τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους. Ο έρωτας και η φιλία γίνονται ο συνδετικός κρίκος που θα ενώσει για πάντα, τόσο τους ίδιους όσο και τα αεικίνητα παιδιά τους. Πλούσιοι και φτωχοί, λαϊκοί και αριστοκράτες, παλιοί και νέοι, είναι πάντα γείτονες και σίγουρα …λατρεμένοι.

«L.A.P.D.»

«Lekanopedio Attikis Police Department»: Οι χειρότεροι ίσως αστυνομικοί́ στην ιστορία του σώματος που στην προσπάθειά τους να εξιχνιάσουν τις υποθέσεις που τους ανατίθενται, πέφτουν από τη μία γκάφα στην άλλη. Εκεί που ακυρώνεται το τρίπτυχο «ησυχία – τάξη – ασφάλεια», κάπου εκεί ξεπροβάλλει ένα άλλο τρίπτυχο: ο Προκόπης ο οικογενειάρχης (Ιεροκλής Μιχαηλίδης), ο Θωμάς ο διαπραγματευτής (Κρατερός Κατσούλης), ο Λουκάς ο πιστολέρο (Γιώργος Χρυσοστόμου).

Το L.A.P.D. είναι μία αστυνομική́ κωμωδία ή μάλλον μία κωμωδία με αστυνομικούς που αγωνίζονται με παροιμιώδη αδεξιότητα να αποδείξουν στους ανώτερους τους αλλά́ και στις αμείλικτες γυναίκες της ζωής τους ότι τελικά́ αξίζουν. Οι τρεις τους προσπαθούν να εκτελούν το καθήκον τους, δημιουργώντας το απόλυτο χάος. Το μόνο σίγουρο όπλο τους όμως είναι το γέλιο και δίνουν καθημερινά ραντεβού με τους τηλεθεατές στις 23:10.

Οι κωμωδίες κλείνουν ραντεβού στο MEGA!