«Στο Mega δεν με ήθελαν! Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, έκανα πάνω από 30 κάστινγκ…»

Αθηνά Οικονομάκου

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει, δέκα χρόνια μετά…

Την Αθηνά Οικονομάκου φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα”. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρασε από αμέτρητα κάστινγκ για να πάρει τον ρόλο στη Ζωή της Άλλης, καθώς από το Mega δεν την ήθελε κανένας.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο. Όταν είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση ένιωσα περίεργα. Αναγνωρίσιμη έγινα στη “Ζωή της Άλλης”. Μετά το Δεληγιάννειο έκανα μια δουλειά στον Alpha, τους Ατρόμητους, που δεν πήγε καλά και κόπηκε το πρώτο τρίμηνο.

Η εταιρία παραγωγής που έκανε τους Ατρόμητους έκανε και τη Ζωή της Άλλης και με κάλεσαν για κάστινγκ. Όπου μετά από μια σειρά κάστινγκ με τον Δημήτρη Αρβανίτη, τύπου 30, δεν υπήρχε πόσα έκανα, αμέτρητα. Νομίζω ότι με φώναζε για δύο μήνες καθημερινά και κάθε μέρα μου έδινε και άλλο κείμενο. Με είχε για το ρόλο της Ελπίδας, της καλής, και τελευταία στιγμή γύρισε όλο τούμπα και μου έδωσε το ρόλο της ξινής.

Δεν περίμενα ότι θα πάρω το ρόλο, είχα ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ που στο τέλος τους είπα “αν δεν με θέλετε, μη με φωνάζετε γιατί αισθάνομαι άσχημα”. Είχα κάνει κάστινγκ με όλους τους Έλληνες ηθοποιούς. Έκανα τόσα κάστινγκ γιατί δεν με ήθελαν από το κανάλι γιατί ήμουν μια κοπέλα χωρίς εμπειρία, πάρα πολύ μικρή, καθόλου γνωστή και ο ρόλος ήταν καραπρωταγωνιστικός και πολύ δύσκολος και δυνατός. Σε μια καθημερινή σειρά του Mega που πόνταραν πολλά πάνω της…», είπε μεταξύ άλλων η Αθηνά Οικονομάκου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!