Στο MasterChef η Μαρίνα ένιωσε τα καρφωμένα βλέμματα που… διψούσαν για αίμα

MasterChef

"Πάγωσε" τον Διονύση και τον Ιωάννη η παίκτρια του MasterChef!

Σε μια ιδιαίτερη δοκιμασία κλήθηκαν να δοκιμαστούν, στο MasterChef της Μ. Τρίτης, οι φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Μια δοκιμασία στην οποία και η Μαρίνα Ντεμολλάι έδωσε τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου να κερδίσει τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Μόλις ακούστηκε το όνομα της Μαρίνας, αντί εκείνου του Ιωάννη και του Διονύση, οι δυο τους πάγωσαν! Κάτι που παρατήρησε, φυσικά, με χαμόγελο ο Παναγιώτης Τζαμαλής.

Όταν, λοιπόν, η παίκτρια του MasterChef πήγε το πιάτο που ετοίμασε στους κριτές, που της το ζήτησαν, δυο βλέμματα την είχαν, κυριολεκτικά, καρφώσει. «Τα καρφωμένα βλέμματα δεν είναι μόνο από τον Διονύση. Είναι και από τον Ιωάννη που και οι δύο θεωρούσαν ότι έχουν πάρα πολύ καλό πιάτο και περίμεναν να βγουν μπροστά. Οπότε με ικανοποιεί το γεγονός πως το δικό μου πιάτο αυτή τη στιγμή είναι καλύτερο από το δικό τους” σημείωσε η Μαρίνα Ντεμολλάι.

«Μπράβο, που ανέβηκε σίγουρα αλλά σίγουρα υπήρχαν πολύ καλύτερα πιάτα και πιο όμορφα» σημείωσε ο Διονύσης στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής.  «Η Μαρίνα προφανώς και έχει ιδές… 9 στα 10 πιάτα δεν της έβγαιναν» πρόσθεσε λίγο αργότερα.

«Ξενέρωσα λίγο. Όταν έχεις προσδοκίες από το πιάτο σου και θέλεις να πάει μπροστά και τελικά δεν πηγαίνει, λογικό είναι να ξενερώνεις λίγο. Δεν μου ρίχνει όμως τη διάθεση καθόλου. Ίσα ίσα» δήλωσε, με τη σειρά του, ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Και η αλήθεια είναι πως, ναι, στο MasterChef της Μ. Τρίτης ο Ιωάννης Αυλωνίτης και ο Διονύσης Σαρακίνης… διψούσαν να δουν την μαγείρισσα να αποτυγχάνει!