Στο MasterChef ειπώθηκαν βαριές κουβέντες – «Δεν έχει τα… να κάτσει να μαγειρέψει»

MasterChef

Ο Ιωάννης κράτησε την ασυλία στο MasterChef για τον εαυτό του και σήκωσε αντιδράσεις".

Ένα συμβούλιο που μόνο ήρεμο δεν ήταν, παρακολουθήσαμε στο MasterChef το βράδυ της Παρασκευής στο STAR. Ένα συμβούλιο το οποίο ήρθε έπειτα από την πρώτη ομαδική δοκιμασία και την ήττα της κόκκινης ομάδας σε αυτής.

Μέσα σε όλα, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τους τρεις κριτές, υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια στους Κόκκινους με τα περισσότερα «βέλη» να δέχεται ο αρχηγός. Κάτι που οξύνθηκε, μάλιστα, όταν εκείνος επέλεξε να κρατήσει την ασυλία για τον εαυτό του.

«Μαγειρικά τον πρώτο λόγο μες στην κουζίνα τον είχε ο Αντώνης… Κόμπλεξ, έπαρση δεν ξέρω πως το είχε ο αρχηγός στο μυαλό του“ σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος για τον Ιωάννη, ο οποίος και παραδέχθηκε πως θα άλλαζε τους υπαρχηγούς του εάν είχε αυτή τη δυνατότητα. “Δεν πιστεύω στο ότι ο αρχηγός φταίει πάντα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο αρχηγός είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Αυτός δεν είδε, δεν άκουσε, δεν δοκίμασε” τόνισε, με τη σειρά του, ο Παύλος.

Ακόμα η Μαρίνα απόρησε όταν ο Ιωάννης κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του, και αναρωτήθηκε στην κάμερα,  “ποια παιδιά είπε ο Ιωάννης πως δεν είχαν αντίληψη; Τα παιδιά που γύρισαν και του έδωσαν λύση; Αυτοί δεν έχουν αντίληψη;».

«Με αυτό το ύφος που έχει, ότι θέλει να είναι ασφαλής και για αυτό κρατά την ασυλία για την πάρτη του, δεν κάνει… Δεν θα νικήσει και δεν θα πάει και πουθενά κιόλας! Το υπογράφω» ξέσπασε ο Πάνος στην κάμερα του MasterChef. “Δεν έχει τα αρχ@δι@ να κάτσει να μαγειρέψει και να δει στα μάτια τους αντιπάλους του».