«Στο Κους Κους ο Νίκος Μουτσινάς κάθισε μπροστά μου για να φανεί περισσότερο από μένα»!

Κους Κους

"Δεν θα ντραπώ να το πω γιατί μου έχει κάνει τόσο πολύ μεγάλη εντύπωση. Όταν σου λέω μπροστά μου, μπροστά μου! Του έκανα πίσω... συγγνώμη"!

Ο Δημήτρης Παπανώτας, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και την Φωτεινή Πετρογιάννη για πολλά. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ευκολία με την οποία ανοίγουν οι πόρτες της τηλεόρασης σήμερα στον οποιονδήποτε, στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική, στις σχέσεις του με την Τζένη Μπαλατσινού… Αυτό που θα συζητηθεί περισσότερο από όλα, όμως, είναι μια πολύ συγκεκριμένη αναφορά που έκανε για τον Νίκο Μουτσινά, την περίοδο που συνεργάζονταν στο Κους Κους στον Alpha.

«Έχω βιώσει πολύ έντονα τον ανταγωνισμό από άτομα που ήταν χαμηλότερα από μένα. Δηλαδή, δεν θα ντραπώ να το πω γιατί μου έχει κάνει τόσο πολύ μεγάλη εντύπωση, Ξέρεις, η φιλοδοξία είναι ωραίο, η ματαιοδοξία δεν είναι ωραίο. Θυμάμαι, ας πούμε, τον Νίκο Μουτσινά να είμαστε σε γύρισμα για το Κους Κους τότε που ήταν πρωινό, μπροστά σε ένα πιάνο. Η τηλεοπτική, σκηνοθετική γλώσσα λέει ότι καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον σε παράταξη. Αυτός ήρθε κι έκατσε μπροστά μου! Όταν σου λέω μπροστά μου, μπροστά μου! Του έκανα πίσω «συγγνώμη»! Καταλαβαίνεις ότι το βγάζεις αυτό, δεν μπορείς να το κρύψεις», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…