Στο GNTM ξέσπασε ο Γιώργος Καράβας και έβαλε τους πάντες στη θέση τους

Γιώργος Καράβας

Ποιος είδε στο GNTM τον Γιώργο Καράβα, την Τρίτη, και δεν τον φοβήθηκε...

Την δική του απάντηση θέλησε ο Γιώργος Καράβας να δώσει στο GNTM της Τρίτης σε εκείνους που τον… κατηγόρησαν, λίγη ώρα νωρίτερα, για την απόφαση να αναδείξει νικητή του challenge τον Αιμιλιάνο Μάρκου.

Στο στόχαστρο του γνωστού μοντέλου και coach του ριάλιτι του STAR βρέθηκαν κυρίως ο Ανδρέας και ο Δημοσθένης.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις οι εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν στα Λεγραινά για τη νέα τους δοκιμασία αποχώρησης, ο Γιώργος Καράβας θέλησε να τοποθετηθεί με τόλμη και σαφήνεια για όσα ακούστηκαν, άμεσα και έμμεσα, για το πρόσωπο του στο σπίτι του GNTM

«Από την αρχή του σόου επέλεξα να είμαι κοντά σας πρώτα ως φίλος και έπειτα ως coach. Είναι επιλογή την οποία ούτε μετάνιωσα ούτε μετανιώνω. Στην προηγούμενη δοκιμασία έγινα αυτήκοος μάρτυρας κάποιων αιχμών προς το πρόσωπο μου. Αυτό να ξέρετε πως είναι κάτι, το οποίο εγώ προσωπικά δεν το συγχωρώ γιατί μου δείχνει έλλειψη σεβασμού. Επειδή οι αξίες μου στο κομμάτι της αξιοκρατίας αλλά και του σεβασμού που έχω απέναντι σας είναι αδιαπραγμάτευτες, είναι κάτι το οποίο με προσέβαλε προσωπικά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

«Όλοι μπορούν να έχουν αντίρρηση αλλά δεν μπορείτε, σε καμία περίπτωση, να κρίνετε το έργο ανθρώπων οι οποίοι έχουν μια εμπειρία στον χώρο αυτόν. Ο καθένας με αυτά που έχει καταφέρει» συμπλήρωσε ο coach του GNTM.