Στο GNTM η Μαρινέλα ήρθε κοντά με τον Αιμιλιάνο – «Παίζει φασούλα;»

GNTM

"Τελικά πόσους χαϊδεύει η Μαρινέλα ρε παιδί μου;" αναρωτήθηκε η Ρασέλ στο νέο επεισόδιο του GNTM για τη συμπαίκτρια της.

Μια πιο τρυφερή στιγμή στο GNTM, στα πλαίσια της νέας τους δοκιμασίας, είχε η Μαρινέλα και ο Αιμιλιάνο στο επεισόδιο της Τρίτης. Η όμορφη διάθεση, μάλιστα, των δυο διαγωνιζομένων δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη τόσο από τα βλέμματα των συμπαικτών τους όσο και από την… δαιμόνια ματιά της Ζενεβιέβ!

Πιο συγκεκριμένα, η γοητευτική παίκτρια του ριάλιτι μόδας του STAR αυτοπροτάθηκε να είναι εκείνη που θα ρίξει τον Αιμιλιάνο στην πισίνα!

«Τι γίνεται; Γιατί πιανόμαστε;» αναρωτήθηκε με χαμόγελο η Ζενεβιέβ Μαζαρί, για να προσθέσει αμέσως «παίζει φασούλα;». Τότε, η Μαρινέλα πήρε την… πάσα από την κριτή του GNTM για να της κλείσει το μάτι και να απαντήσει με νόημα, «βεβαίως»!

Στην κάμερα του GNTM, ωστόσο, ο Έντουαρντ θέλησε να δηλώσει πως «το ζευγάρι Αιμιλιάνο και Μαρινέλα έπαιξε λίγο περίεργη μπαλίτσα. Ήταν λίγο σαν αντιπερισπασμός». Με τη σειρά του, ο Ανδρέας πρόσθεσε πως «δεν το σώζουν. Νομίζω ότι όλοι το έχουν καταλάβει. Τους έχουν πετύχει μόνους τους, με τον Σήφη οπότε ότι και να κάνουν το ξέρουν όλοι πλέον».

«Τελικά πόσους χαϊδεύει η Μαρινέλα ρε παιδί μου;» αναρωτήθηκε, τέλος, η Ρασέλ!