Στο δρόμο: Η οντισιόν για τον «Αστέρα Ραχούλας» και η επίσκεψη στο σχολείο…

Στο δρόμο

Με ποιον θα ήθελε να παίξει πόκερ ο Γιώργος Λέντζας;

60 μέρες σ’ ένα βαν!
Γειτονιά τους, όλη η Ελλάδα!
Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βρίσκονται «Στο δρόμο».
Tην Τρίτη 28 Μαρτίου, στις 21:50, η «Κονσέρβα», συνεχίζει το ταξίδι της με αμείωτους ρυθμούς και το κέφι τους κορυφώνεται για μια ακόμη φορά στην Αθήνα. Η λίστα με τις επιθυμίες τους στην πρωτεύουσα δεν έχει ολοκληρωθεί.
Πώς θα συνεχιστεί η διαδρομή τους, ποια επιθυμία θα την καθορίσει;

Νέες μοναδικές εμπειρίες, μαθήματα ζωής αλλά και το συναίσθημα τους πάντα σε πρώτο πλάνο!

Στο αποψινό επεισόδιο…
  • Ο Γιώργος Μαυρίδης μαθαίνει ότι γίνεται οντισιόν για ρόλο ποδοσφαιριστή στη σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας». Αφού πάρει την άδεια του καναλιού, δηλώνει συμμετοχή μαζί με τον φίλο του, Γιώργο Λέντζα.
  • Μία επιθυμία του Γιώργου Λέντζα είναι να παίξει πόκερ με τον πρώην Υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας. Θα δεχθεί ο Γιάνης Βαρουφάκης να παίξει μια παρτίδα μαζί του;
  • Ποιος από τους δύο Γιώργηδες είναι ο καλύτερος μπάρμαν; Ο νικητής θα κριθεί σε διαγωνισμό κοκτέιλ. Τρελό γέλιο, απίθανες ατάκες και ξεκαρδιστικές κόντρες ανάμεσα στους πρωταγωνιστές μας!
  • Η εκπομπή εκπληρώνει επιθυμίες κι άλλων ανθρώπων. Αυτή τη φορά ο φίλος των παιδιών, ο Χταπόδιας θέλει να πάει από τα Μέγαρα στη Σαλαμίνα μ’ έναν… ανορθόδοξο τρόπο! Θα τα καταφέρει;
  • Η Μόλυ έχει ζητήσει να ταΐσει αδέσποτα. Η επιθυμία της οδηγεί τους Γιώργηδες σ’ ένα δημοτικό σχολείο όπου θα κάνουν τους δασκάλους για μια μέρα!
    https://www.youtube.com/watch?v=IHtsbwE5430