Στο δρόμο: Οι Γιώργηδες επισκέπτονται το Ρέθυμνο, τα Ανώγεια και το Ηράκλειο

Στο δρόμο

Σήμερα στις 17:00 στον Alpha.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βρίσκονται …Στο δρόμο. Την Κυριακή 2 Ιουλίου, στις 17:00, οι παρουσιαστές μαζί με την Μόλυ, πραγματοποιούν τις επιθυμίες τους στην Κρήτη. Τα πανέμορφα τοπία και η εναλλαγή θάλασσας και βουνού μαγεύουν και μας μεταφέρουν σ’ ένα από πιο ξεχωριστά μέρη του κόσμου. Οι Γιώργηδες επισκέπτονται το Ρέθυμνο, τα Ανώγεια και το Ηράκλειο όπου είναι και οι τελευταίοι σταθμοί της διαδρομής τους. Οι άνθρωποι που τους υποδέχονται σε κάθε σημείο του νησιού, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αποδεικνύουν περίτρανα την Κρητική φιλοξενία!

Ο Γιώργος Λέντζας, μετά από όλα όσα ισχυρίζεται ότι πέρασε στην εκπομπή, θέλει να κάνει κάτι τελείως τουριστικό. Water sports στο Ρέθυμνο, συνδυάζοντας διακοπές και αδρεναλίνη μαζί. Θα τα καταφέρει άραγε με το wakeboard;

Ο Γιώργος Μαυρίδης, έχοντας ρίζες από το νησί, θέλει πολύ να ζήσει σαν ντόπιος. Βρίσκει τον ιδανικό άνθρωπο για να τον ξεναγήσει και να του δείξει πώς περνούν τη μέρα τους σ’ ένα από τα πιο ξακουστά χωριά της Κρήτης. Ανάμεσα σε μαντινάδες και ρακές, οι Γιώργηδες γελούν με την καρδιά τους και ερωτεύονται τον τόπο και τους ανθρώπους του!

Η εκπομπή αποφάσισε να εκπληρώσει την επιθυμία της Αντιγόνης, μιας τηλεθεάτριας που θέλει να προσφέρει πολλά χαμόγελα σ’ ένα Σωματείο. Μαζί με τους Γιώργηδες επισκέπτονται το Κέντρο Προστασίας Παιδιού στο Ηράκλειο, ντύνονται Σούπερ – Ήρωες με σκοπό να προσφέρουν λίγες στιγμές ανεμελιάς και γέλιου στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.