Στο δρόμο: Η “Κονσέρβα” εξερευνά την Κοζάνη και τα Ιωάννινα!

Στο δρόμο

Σήμερα στις 17:00 στον Alpha.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βρίσκονται …Στο δρόμο. Την Κυριακή 14 Μαΐου, στις 17:00, η «Κονσέρβα», εξερευνά την Κοζάνη και τα Ιωάννινα. Η λίστα με τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες τους μικραίνει σιγά σιγά, καθώς οι ίδιοι φροντίζουν να φτάνουν εκεί που ονειρεύονται και να χαρίζουν στον εαυτό τους απέραντη γαλήνη αλλά και  αξέχαστες στιγμές γέλιου.

Η Μόλυ ακολουθεί τους Γιώργηδες στις πιο τρελές τους ιδέες και τις πιο επικίνδυνες διαδρομές και απολαμβάνουν κάθε λεπτό του ταξιδιού τους, «ρουφώντας» στιγμές και εικόνες μιας Ελλάδας που καθηλώνει.

Γουλιανός: Μύθος ή πραγματικότητα; Πόσο μεγάλο μπορεί να είναι αυτό το ψάρι; Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας ταξιδεύουν στη λίμνη Πολυφύτου στην Κοζάνη, λύνουν τις απορίες τους και μαθαίνουν με τον πιο βιωματικό τρόπο αν ισχύει η φήμη ότι αυτά τα ψάρια τρώνε… ανθρώπους!

Ο Γιώργος Λέντζας θέλει να πιάσει 100 χλμ με ποδήλατο και κάνει downhill για να το καταφέρει. Θα εκπληρώσει την επιθυμία του στις επικίνδυνες πλαγιές του Βελβεντού;

Ο κολλητός των Γιώργηδων, ο Χταπόδιας, συνεχίζει να ψάχνει για δουλειά και τρόπους να πληρώσει το νοίκι του. Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας αναλαμβάνουν δράση και στήνουν μια δημοπρασία τέχνης και μια παράσταση στο δρόμο, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν!

Κι ενώ η αδρεναλίνη τους βρίσκεται στα ύψη, η «Κονσέρβα» τους προδίδει και τους αφήνει στη διαδρομή για τα Τζουμέρκα. Πώς θα φτάσουν στον προορισμό τους; Το rafting είναι η επόμενη επιθυμία τους και ο Καλαρρύτικος ποταμός ενδείκνυται για να την πραγματοποιήσουν. Οι υπέροχες εικόνες που θα συναντήσουν δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα πιο εξωτικά μέρη του κόσμου και οι Γιώργηδες, πιο πολύ από οποιονδήποτε, είναι σε θέση να το εκτιμήσουν!