«Στο δρόμο»: Αλλάζει μέρα και ώρα η εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη!

Στο δρόμο

Ποια μέρα θα προβάλλεται η ταξιδιωτική εκπομπή του Alpha;

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βρίσκονται «Στο δρόμο» και από τις Τρίτες και την prime time μετακομίζουν στα απογεύματα των Κυριακών μας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το νέο δελτίο τύπου του καναλιού το νέο «Στο δρόμο» έρχεται την Κυριακή 30 Απριλίου, στις 17:00, ώρα που δοκιμάστηκε από τις επαναλήψεις της εκπομπής.

Την Κυριακή 30 Απριλίου, στις 17:00, η «Κονσέρβα», ταξιδεύει μέχρι τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων όπου οι επιθυμίες παίρνουν μορφή, με χρώματα και εικόνες που σου κόβουν την ανάσα. Ο Γιώργος Λέντζας ξεναγεί τον Γιώργο Μαυρίδη στα μέρη του και οδηγεί την «Κονσέρβα» στην Καλαμπάκα και στον Τύρναβο, για να ζήσουν στιγμές αδρεναλίνης αλλά και να αποκτήσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες, σβήνοντας σιγά σιγά από την λίστα τους τα απωθημένα της ζωής τους!

[dfp_ads id=236982]

Οι Γιώργηδες σε τρελά κέφια, η Μόλυ σε φόρμα και όλοι μαζί παραδίδουν ένα τρελό επεισόδιο που κορυφώνεται στα μπουζούκια της Λάρισας, με τραγούδια, γλέντι και χορό που θυμίζουν άλλες εποχές.

Ο Γιώργος Μαυρίδης πραγματοποιεί την επιθυμία του να κάνει για πρώτη φορά αναρρίχηση. Επιλέγει ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, τα Μετέωρα. Ένα μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς σε… πρώτο πλάνο που θα μας μαγέψει με την ομορφιά του!
Θα βρει η Μόλυ τρόπο να εκπληρώσει την επιθυμία της να κεράσει εκείνη τα επόμενα γεύματα των Γιώργηδων; Η απάντηση βρίσκεται κάπου ανάμεσα στις τρούφες της Καλαμπάκας και τους τετράποδους φίλους της…
Ποια θα είναι η εμπειρία των παρουσιαστών μας από το Motorcross; Θα συνεννοηθούν στην τοπική διάλεκτο του Τυρνάβου;
Η επιθυμία του Γιώργου Λέντζα πραγματοποιείται και ο ίδιος ζει μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη τις ένδοξες μέρες του ΠΑΣΟΚ διασκεδάζοντας στα «αυθεντικά» μπουζούκια της Λάρισας.