Στο Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς «κατακεραύνωσε» τη Ραμόνα Μοροσάνου – «Είσαι φάουλ»

Big Brother

"Ξεκινάς μια κουβέντα από το 0 και την φτάνεις στο δεκαπέντε,

Σαν σωτήρια λέμβος θέλησε στο Big Brother να μπει ο Δημήτρης Κεχαγιάς, στο επεισόδιο της Τρίτης, ανάμεσα στη Σοφία Δανέζη και τη Ραμόνα Μοροσάνου. Έτσι, ενώ μίλησε με την πρώτη, ήρθε η σειρά να ρίξει τους τόνους στην δεύτερη χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία!

Πιο συγκεκριμένα, όταν η ώρα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού είχε περάσει, θέλησε να μιλήσει πιο ιδιαίτερα με τη Ραμόνα Μοροσάνου και να λύσει το όποιο θέμα είχε δημιουργηθεί με την συμπεριφορά της.

«Δεν την γουστάρω αγόρι μου, βλέπω τη στρατηγική της. Τι δεν καταλαβαίνεις;» αναρωτήθηκε η Ραμόνα Μοροσάνου αναφερόμενη στη Σοφία Δανέζη. Αμέσως μετά, ο Δημήτρης Κεχαγιάς τόνισε: «Μην την γουστάρεις. Σε αυτό που είπα ότι είσαι φάουλ, είναι ότι ξεκινάς μια κουβέντα από το 0 και την φτάνεις στο δεκαπέντε, ενώ το 15 σε νοιάζει και όχι το μηδέν. Ξεκίνησες μια κουβέντα από τα τουβλάκια και την έφτασες στο παρεάκι».

«Εγώ σου μιλάω πολύ στρέιτ τώρα και στα… @ρχιδ@α μου οι κάμερες! Άκουσες πόσο στρέιτ μπήκες; Με τι υφάκι μπήκες; Ανέβασες στο φουλ το volume! Το ύφος που ξεκίνησες την κουβέντα ήταν φάουλ, πολύ! Πολύ φάουλ! Εγώ δεν θα στο έλεγα αν δεν ήταν, πηγαίνετε και παίξτε χαστούκια, αλλά ήταν φάουλ» πρόσθεσε με έμφαση ο Δημήτρης Κεχαγιάς στη συμπαίκτρια του.

Σε άλλο σημείο, επίσης, ο Δημήτρης Κεχαγιάς επανέλαβε με φωνή στη Ραμόνα Μοροσάνου πως «εγώ στο λέω γιατί είσαι λάθος»!