Στο Big Brother ο αντιδήμαρχος «δίνει» Σοφία και Κεχαγιά – «Δεν θα λένε καλημέρα ο ένας στον άλλον»

Big Brother

"Άμα είναι να πάω στον τελικό μαζί τους, ο Θεός και η Παναγία να δώσει και όλοι οι ευλογημένοι μαζί" τόνισε ο Χρήστος Μακρίδης στο Big Brother!

Στο δωμάτιο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο βρέθηκε στο Big Brother ο Χρήστος Μακρίδης με διάθεση να μιλήσει με πλήρη ειλικρίνεια για όλα. Έτσι, μεταξύ άλλων, ο «αντιδήμαρχος» του ριάλιτι του ΣΚΑΪ πήρε θέση και για το ειδύλλιο ανάμεσα στη Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μακρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά «τίποτα… Δεν υπάρχει… Δεν υπάρχει ζευγάρι… Η Σοφία είναι μια Άννα Μαρία! Ακριβώς το ίδιο, δεν υπάρχει διαφορά! Δεν υπάρχει διαφορά. Δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει».

«Ο Κεχαγιάς είναι ένα παιδί που αυτή τη στιγμή η συμπεριφορά του έχει αλλάξει προς εμένα 4000%. Μπορεί να του έχει μιλήσει η Σοφία, ότι τον Χρήστο δεν μπορούμε να τον βγάλουμε έξω, ας μην τον ψηφίζουμε άλλο. Έχει πάρει πάρα πολλές αρχηγίες, Αρχηγίες, ασυλίες, voucher. Μέχρι πότε; Άμα είναι να πάω στον τελικό μαζί τους, ο Θεός και η Παναγία να δώσει και όλοι οι ευλογημένοι μαζί! Έτσι θα περάσω από πάνω τους! Ξέρω το αποτέλεσμα» πρόσθεσε ο παίκτης του Big Brother. «Όταν θα βγούνε έξω, δεν θα λένε καλημέρα ο ένας στον άλλον! Ποτέ! Ποτέ! Το πράγμα φαίνεται. Η Σοφία κάνει τακτική».

Ξεκάθαρος, όπως και να ‘χει, ο Χρήστος Μακρίδης στη θέση του.